Rycek11 Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Witam! Wg napisu na mobo ma rev 1.0 - przeczytalem wszystkie posty o 7vax i nie znalzlem nikogo z v1.0. czyw ersja ma (moze zle sprawdzilem) znaczenie bo w easytunie nie moge zmienic mnoznika a wg instrukcji moge az 18x wyciagnac Czy podkrecal ktos Easytunem ?? Czemu wyswietla mi ze sysfan nie chodzi skoro caly czas sie kreci? help Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 o jezu......Zamknąć topik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rycek11 Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Przeczytałem wszystkie topiki Fumfel łącznie z twoimi wiec sie tu prosze nie wnerwiać. A moze lepiej podkrecac przez biosa ? A płytke mam 7vax-a zle nie wiem czy to ma znaczenie (zreszta widac w podpisie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Jak przeczytałęś wszystkie topiki to napewno znalazłeś że przez easytune nieda rady kręcić przez mnożnik :?: Wi napewno czytałeś w instrukcji że masz DIP'y na płycie do mnożnika :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rycek11 Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Juz wiem wszystko o laczeniu dipów itd. ale nadal nie wiem czemu ma tylko ten 1 dip skoro na plycie pisze ze to rev 1.0 ???? Zastanawia mni tez czemu moge zmienic mnoznik az do 18x (6 przelacznikow !! )skoro to rev 1.0 ?? A co do easytuna nie znalazlem tego. Czyli mnoznik mozna zmienic tylko przez te dipy ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Rev 1.0 bo to jest ga 7VAX-A a nie 7VAX :) Mnoznik mozna zmieniac tylko przez dipy... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rycek11 Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 dziex co3en Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Co do system fan'a: - nie masz pomiaru obrotów na wiatraku (mostek północny - tylko dwa kable zasilające), - to co pokazuje EasyTune jako system fan ma swoje gniazdo zasilające obok zasilania wiatraka na procek (górna część płyty). Także podepnij tam wiatrak z trzema przewodami a będziesz miał monitoring obrotów, - drugi sposób - EasyTune w oocjach wybierz 0 RPM dla System Fan, następnie SAVE i po kłopocie... Ach ten GigaByte same Zonk'i. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Rycek11 zamiast czytać topiki poczytaj instrukcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaYReL Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Ach ten GigaByte same Zonk'i Racja Sprzedałem juz ten shit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Future Trunks Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 A Giga byte 7VA-c tez ma mozliwosc zmiany mnoznika przez DPIy? Jeśli tak to gdzie one są, bo nie moge znaleźć żadnych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Na mojej MOBO są w lewym górnym rogu... Jak jest u Ciebie :?: :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...