libero Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 To sie tam juz przenies ! i zniknij ! bo dzialasz mi na nerwy ! Ps. Tam tez cie wysmieja ! Twoj problem to twoje zachowanie ! A nie Forum ! Ale to drugie latwiej zmienic niz pierwsze ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 nie wiem czy z takim forum masz szanse sie przebic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Po pierwsze jam tam admin. po2 to ver.testowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Po pierwsze jam tam admin. po2 to ver.testowa Ty to debil jestes i to wszystko ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Po pierwsze jam tam admin. po2 to ver.testowa tym bardziej to nie ma szans powodzenia :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Po pierwsze jam tam admin. po2 to ver.testowa widzę że wciąż masz ochotę dyskutować tutaj :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Flowerman przyjeli cie tam z litosci czy jak ? Musisz strasznie poziom zanizac ! Wstyd ! chlopie ty nie masz o niczym pojecia ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 mi sie wydaje libero, ze to chyba jest jego ta cala strona ;]], bo nikt normalny nie zrobilby do adminem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Ludzie tam jest 1 admin na 3 osoby a pozatym ten servis jest mój, wofka(prezes),Neo_x,Sadchu i innych ludzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Stronka chyba jest Wofek'a a on tam robi za maskotke idiotke ! Ps. A tak wogule co mnie to obchodzi czyja ta strona ! ja chce zeby zniknol z tej ! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Ludzie tam jest 1 admin na 3 osoby a pozatym ten servis jest mój, wofka(prezes),Neo_x,Sadchu i innych ludzi. No cale 8 osob ! Jak by to powiedziec : Towarzystwo wzajemnej adoracji ! Zycze sukcesow ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 wisz co ja się tym dławiłem od poczatku i mam jedna odpowiedż do ciebie. ZAMKNIJ SIĘ I PRZESTAŃ MNIE PRZEDRZEŻNIAĆ I PRZESZKADZAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 ROBIMY WŁASNE FORUM !!!!!!!!!!! TO JEST TO !!!!!!!!!!!!! ZAŁATWIE SERWER !!!!!!! 8) 8) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Już się zabieramy do roboty!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 O ile dobrze pamietam to miales napisac jeden post ! A to juz 5 ! Wiec na drugi raz nie strasz bo sie zesrasz ! A i nie moge sie zamknac bo nic nie mowie tylko pisze ! Sorry ! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 ROBIMY WŁASNE FORUM !!!!!!!!!!! TO JEST TO !!!!!!!!!!!!! ZAŁATWIE SERWER !!!!!!! 8) 8) 8) A Ciebie Wofek nie rozumiem po co Tobie kolejne forum ! Tu bylo zle ? Nie rozumiem ! I jeszcze z flowermanem ! no nie to juz szczyt paranoi ! Ps. Zycze Tobie powodzenia (serio do Ciebie nigdy nic nie mialem ! ) Mam nadzieje ze bedziesz tu wpadal czasami ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 wisz co ja się tym dławiłem od poczatku i mam jedna odpowiedż do ciebie. ZAMKNIJ SIĘ I PRZESTAŃ MNIE PRZEDRZEŻNIAĆ I PRZESZKADZAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! te nie goraczkuj sie tak, bo ci zylka peknie :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Ludzie tam jest 1 admin na 3 osoby a pozatym ten servis jest mój, wofka(prezes),Neo_x,Sadchu i innych ludzi. No cale 8 osob ! Jak by to powiedziec : Towarzystwo wzajemnej adoracji ! Zycze sukcesow ! Libero: Od<span style="color:red;">[ciach!]</span>l się !!! OK ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Jak chcecie żeby na nowym forum nie było Flowera to dajcie znać !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 ciekawe czy admini i moderatorzy zareagowali na słowa typu debil itp. :wink: :wink: :wink: , jak zasady to zasady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 co się dzieje, ostanio same zadymy na forum, a myślałem ze to tylko ja zostałem z tych co lubią wszczynać "rozruby" :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Sorry, ale oświećcie mnie co takiego przeskrobał Flowerman?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Sorry, ale oświećcie mnie co takiego przeskrobał Flowerman??Heh, smieszna sprawa, tym : http://vatican.rotten.com/motorcycle/motorcycle.jpg :evil: !!Uwaga:evil: !! Mnie tam na przyklad to zdjecie bawi ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Ja :evil: P******E :evil: załadowała się tylko jakaś 1/4 i wyłączyłem!!! Ja gościa nie znam ale sądząc po tym...! :evil: Kaloryfer:Ciebie to bawi??? To jest jakaś paranoja!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 ja tam nie wiem, ale mnie to zdjecie nie rusza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Ale za przyjemne to ono nie jest :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 to całe forum jest poierd***** juz mi sie nudzi!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 to całe forum jest poierd***** juz mi sie nudzi!!!!!!!!!! niby czemu ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 to całe forum jest poierd***** juz mi sie nudzi!!!!!!!!!! niby czemu ??? jak to niby czemu zobacz co tu sie wogóle dzieje coraz wiekszy bałagan i coraz wiecej kłutni!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 to całe forum jest poierd***** juz mi sie nudzi!!!!!!!!!! niby czemu ??? jak to niby czemu zobacz co tu sie wogóle dzieje coraz wiekszy bałagan i coraz wiecej kłutni!!!!!!!!!!!! Mhm ja tam balagnu nie zauwazylem. A klotnie zawsze byly i bede, ale jest ich malo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...