=L@win@h= Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Kumpel chcial zebym mu wycial dziure z boku obudowy na wiatrak (tka and prosem) ale w powiedzial po dluzszym anmysle ze sam to zrobi :D:D:D .... "bedzie mial wieksza satysfakcje" - pomyslalem... i oto prosze was... wynik jego pracy :D:D:D W sumie temp mu spadla duzo... ale ladnie mu to wyszlo :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Osz w mordę :) Linie są w miarę równe ale za pięknie to mu to nie wyszło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 dzizys co to jest niepostarał sie chlopak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 :arrow: qrcze, totalna porazka. wstydzilbym sie takie cos swiatu pokazac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 straszny syf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 8O 8O 8O równie dobrze mogł wyrąbac siekierką -wygladałoby mniej wiecej tak samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Ja pierd.....! Ile ten koleś ma lat??? Moja siostra co ma 13 lat lepiej by to zrobiła jak bym jej wyrzynarke dał! :lol: :lol: :lol: Bok budy albo do wyrzucenia albo niech powiekszy otwór i zamiast wihajstra wsadzi plexi może będzie to lepiej wyglądało! Ten kolo to pewnie wyciął miejsce na wiatrak naprzeciwko wiatraka cpu i niepomyślał że kilkucentymetrowe przesunięcie nie miało by skutków ubocznych i efekt był by taki sam a estetyka DUŻO lepsza! Powiem okropnie zrobiony mod!!!! ...pozdrawiam.. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 A w pleksie (3-5 mm) czym, jak i dlaczego tak drogo można wyrzezać krągły otwór 80 mm? Doskonale wiem, że szukajbyło, ale wykorzystam niecnie ten wątek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 otwornice mozna uzyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 nbo czego chcecie, w pełni profesjonalna robota :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 A w pleksie (3-5 mm) czym, jak i dlaczego tak drogo można wyrzezać krągły otwór 80 mm? Doskonale wiem, że szukajbyło, ale wykorzystam niecnie ten wątek. Troszke więcej roboty, ale również można wynawiecać wiertarką otworki koło lini szkicu, potem <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> magiczny brzeszczocik( polecam z wyrzynarki bo jest i malutki i lepiej się nim operuje) potem pilnik i wygładzasz!!! Więcej roboty jak widać ale efekt też jest oki!!! :wink: otwornice można użyć Otwornicą było by dużo szybciej ino trzeba mieć dobrą końcówke najlepiej z drobniuteńkimi ząbkami !!! ...pozdrawiam... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 ehe mój kumpel jak zobaczyłjak ja sobie wyciałem kratke z tyłu w moim codegenie(wyżynarka) to doszedł do wniosku że on chce taką samą... uhm tylko on zrobił to nożycami do cięcia drutu i skorzystał potem z pewnego wynalazku zwanego pilnikiem... wygląda to tak ze ma poszarpane cholernie ostre jakby zęby dookoła otworu... :twisted: i do tego wiatrak trzyma sioę na 2 nie dokręcopnych śrubach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 no nie powiem, nie dal rady chlopiec, ale mozna jeszcze 'dobic' te bude :D moja rada taka.. niech chlopiec wytnie sobie okno i wstawi plexi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 hehe,ja w moim codegenie robiłem otwór z tyłu ... kombinerkami :D a kij z estetyką, i tak komp stoi zabudowany że tylko przód wystaje a przewiew jest. a teraz studia i nie będzie czasu na poprawianie. i z chłopaka się nie nabijajcie bo najważniejsze że mu temperaturka spadła. a tak najgorzej to nie wygląda, ale pięknie też nie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Dokladnie, czlowiekowi zalezalo na dodatkowym chłodzeniu a nie na super wygladzie :P Nie kazdy modyfikuje kompa zeby pokazywac go wszystkim, niektorzy chca tylko odpowiednie wyniki w chlodzeniu osiagnac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 owszem... zgadzam sie z wami, ale jakiegos grilla moglby na to zalozyc :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 otwornice mozna uzycJa swój "komin" robiłem otwornicą do beton, potem do drewna... Zepsułem 2 otwornice, otwór jest brzywy, bo poprawiałem wietrłami. Zanim się wezmę za coś nowego to musze dremla/toye kupić lub przynajmniej jakiegoś flexa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Twój kolega to chyba siekierą tą dziure wycinał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Dobra .... Uswiadomie was... on to robil dremelem :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 :lol: Ja mu dam bude do modzenia - to jakis wizjoner :D ;) HEHEHE Ale dziura... FUJ :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 no to ja zapodam modyfikacje obudowy mojego kuzyna, ktory zachwycony budami z crazypaint postanowil zrobic cos podobnego. Rezultat :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Holy shit :!: 8O Jakie to dziadostwo - fuj :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Szkoda, żeśwa nie robili zdjęć swoich "poligonowo-ćwiczebnych" obudów. Też by się wszyscy poweselili widokiem zmaltretowanej nieudolnie blachy, krzywych otworów i naklejek z pokemonami :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Ja niemoge a ten master od modyfikacji to ciekawe ile ma lat???? Stawiam że czas modyfikacji to jakaśś godzinka na stoperze :lol: :lol: :lol: Buda pomalowana pędzlem na bank na dodatek jeszcze tak niestarannie! Ufffffff......szkoda że nieznalazł się jakiś kolega jego który zrobił by to chyba lepiej!!! Nie chcę nikogo obrażać ale takie mody to chyba dzieci niepełno.. robią! ..pozdrawiam.. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 plomienie jak zywe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 twuj qzn malarzem artysta chyba nie jest ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 O fuck ogień ja żywy 8O :wink: A co do tej pierwszej budy, jak na pierwszy raz to wyszły mu nawet proste cięcia, tylko z tym rozmieszczeniem zrobił lol-a :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Ojeeezuuuuuuuuu jaki szmelc!! Kude, półeczka na szklaneczki :( Musze zwymiotować :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Jak człowiekowi to się podoba to jego sprawa - ale ja na jego miejscu kupiłbym nową obudowe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Dobre miejsce na kielonek Smirnoffa ... musze to wykorzstac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...