Al Bundy Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 co to to jest?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 co to to jest?? Odpowiadam: to jest buda z profesjonalnie wykonanym modem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Czas wykonania 1 hour na stoperze :lol: :lol: :lol: :lol: Ja na miejscu tego kolesia to bym tego światu nie pokazywał bo się zniechęcają do tuningu optycznego! A tak apropo co jest naklejone na monitorze koło power bo niemoge się domyśleć 8) Styłu za "zmodowanym" kompem stoi server chyba lepiej niech go nie moduje !! ..pozdr... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 to naklejone na monitorze to św mikołaj w żółtym ubranku na serio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Świety Mikołaj na monitorze! Buahahahhahahahahhahahahahaahhahahah! :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Mikołaj, nawet ma dzwoneczek :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Koles jest nie na topie teraz modne są pokemony!!! Buahahahhahahahah :lol: :lol: :lol: :lol: Niop musze stwierdzić parodia modu budy + mikołaj na monitorze= ostra jazda 10 latka :lol: Buahahahhaha!!! ..pozdrawiam,,,:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIELONY MEGAMEN Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Jejku ale zajebista obudowa :) u mnie kontenery w smietnikach wygladają lepiej niż to..co to wogóle jest ???? moze mi ktoś napisac ?prosze !! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 co to to jest?? Odpowiadam: to jest buda z profesjonalnie wykonanym modem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Czas wykonania 1 hour na stoperze :lol: :lol: :lol: :lol: Ja na miejscu tego kolesia to bym tego światu nie pokazywał bo się zniechęcają do tuningu optycznego! A tak apropo co jest naklejone na monitorze koło power bo niemoge się domyśleć 8) Styłu za "zmodowanym" kompem stoi server chyba lepiej niech go nie moduje !! ..pozdr... :P Moj kuzyn, ktory stworzyl to cudo ma 15 lat i namalowal te plomienie farbkami plakatowymi :lol: Skad wiesz, ze ten komp z tylu to server ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Moj kuzyn, ktory stworzyl to cudo ma 15 lat i namalowal te plomienie farbkami plakatowymi :lol:Narrator: L bunfy nie może teraz podejść do klawiatury gdyż tarza się ze śmiechu po podłodze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Moj kuzyn, ktory stworzyl to cudo ma 15 lat i namalowal te plomienie farbkami plakatowymi :lol: Skad wiesz, ze ten komp z tylu to server ? :wink: To musze stwierdzić że moja 13 letnia siostra mimo że niezna siek na komputerach pomalowała by to lepiej! :lol: A server wylukałem na fotce ciekaw jak czy adminowanie twojemu kuzynowi lepiej idzie od tworzenia modow :roll: mikołaja na monitorze też ja wylukałem! :lol: ,,pozdrawiam.....:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Tak sie sklada, ze ten server to moj komp :D Buda ModeCom Fine II biala, tylko z tylu siateczke wycialem na wiatrak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Ja podejrzewałem że to server bo raczej dwa kompy koło siebie nie stoją dlatego stawiałem na server! :wink: Poza tym ciężko było dostrzec więcej strzegułów tamtego kompa bo widać jeden bok i wentylator z zasilacza! :wink: ..pozdrawiam...:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 W sumie to tam 3 kompy byly A jeszcze jedna ciekawostka. Kuzynek mimo, ze ma Neostrade, chcial kupic modem 56 KB/s :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Bo on kciał extremalinie netem władać :lol: :lol: :lol: Ja mam DSL 1 MBit i nienarzekam piknie hula 8) ..pozdrawiam..:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...