swiatlo Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 http://www.lanparty.com.tw/LP1/index_lp_us.jsp MAM big prosbe!!! czy ktos moze wie gdzie mozna kupic tą płyte główna w Polsce a najlepiej w Wawie? Prosze o jakies linki adresy tel.. cokolwiek byle by mi to ułatwilo ja znalezc :P PEACE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiatlo Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 nie ludzie litosci :((( naprawde nikt nie slyszal nic o tej plytce głownej albo nie wie gdzie ją mozna zdobyc?? :(((((((((((((((((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Chyba w polsce nie jest dosptepna ta płyta. Dystrybutorem w Polsce firmy DFI jest JTT i w ich ofercie nie ma taj plyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 fajnie wyglada, ale sadze, ze w naszym pieknym kraju jej nie dostaniesz. Ciekawe jakie ma mozliwosci OC i cene na zachodzi. Jakby dotarla do Polski i cena i mozliwosc OC by byly OK to moze zmienilbym EPoxa na nia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...