Skocz do zawartości
Steeler

Kto wygral zaklad... Powiedzcie sami!

Rekomendowane odpowiedzi

nawet nie mozna go przesluchac w charaktrze swiadka - ale sa dwa wyjatki: 

- panstwo ktore go wyslalo moze zrzec sie imunitetu od jurysdykcji karnej (ale musialo to zrobic wczesniej...) 

- panstwo przyjmujace oglosi go persona non grata i da termin na opuszczenie kraju a on nie wyjedzie w wyznaczonym terminie

no to masz 5 minut na opuszczenie kraju :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

congress i tak nie moze wywolacz wojny bez pozwolenia prezydenta, na to samo wychodzi

po 1 - nie wiem ile masz lat - ale skoro dla Ciebie slowo wywolac i wypowiedziec znaczy to samo to najpierw poczytaj slownik j polskiego a potem podyskutujemy

po 2 - jak juz odpisalem na prywatna wiadomosc EOT bo nie chce mi sie sprzeczac skoro Twoje argumenty to to ze gdzies szlyszales, albo ze nauczyciel mowil itp - rzuc cytat i zrodlo a nie jakies dyrdymaly wyssane z palca

nawet nie mozna go ...

no to masz 5 minut na opuszczenie kraju :lol:
po 1 - nie jestem dyplomata ani osoba z personelu ambasady

po 2 - od kiedy Ty jestes wladny wydawac decyzje w imieniu RP

aaaaa mowisz ze nie jestes - to zjazd na palme banany prostowac :x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

prezydent tesz moze wywolacz wojne

Mindspank - jestes zalosny koles, po prostu wygralem zaklad a ty i tak nie chcesz tego przyznac... Mam gdzies te pieniadze, bo od poczatku wiedzialem, ze ich i tak nie dostane, ale mniejsza o to.

Masz 16 lat a dyskutujesz jakbys mial 10... :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi