plutus Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Co mam zrobić żeby mi działały, nietną sią tylko wogóle nie działają :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Co mam zrobić żeby mi działały, nietną sią tylko wogóle nie działają :cry: Może zacznij od zmiany sterów do grafy?? do mobo?? do dzwięku ?? A pozatym jak chcesz wiedziec coś więcej to osobiście polecam ci http://forum.purepc.pl/search.php P.S Problemy z grami na Radkach 9000 czy 9100 to codzienność :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 hmmm ja przez 9 miesięcy nie miałem żadnych większych problemów a trochę tytułów przewinęło mi się przez hd... - co anjwyzej trzeba pod górkę żonglować cat'ami i omegami - ja tylko wrzucałem najnowsze.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...