Skocz do zawartości
ssound

ACDSee 6.0

Rekomendowane odpowiedzi

Nowa wersja ACDSee. Nie wiem od kiedy juz jest, ja mam od paru minut. Zmiany w porównaniu do piątki jakie narazie zauwazylem to fajniejszy wygląd 8) , szybkości działania, niestety ikonki plików są takie jak były, a liczyłem na to że wreszcie je zmienią 8)

Podał bym linka ale nie można :D, a zresztą - raz sie żyje: www.acdsystems.com :wink: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam tą wersje od kilku dni i widze ze z wersji na wersję działa coraz wolniej.

Z tym sie nie zgodze bo mi 6 chodzi szybciej niz 5, zauwazyłem to zwłaszcza w folderze w którym mam prawie 5 tys plików (głownie .jpg ale też .bmp, .gif) i w nim piątka zawsze zamulała sie na moment jak klikałem na daną fotke - teraz trwa to ułamek sekundy.

Pozatym ta wersja acdsee ma troche wiecej "bajerów", nie nazekam na brak ramu i proca wiec jak dlamnie super przeglądarka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam tą wersje od kilku dni i widze ze z wersji na wersję działa coraz wolniej.

Z tym sie nie zgodze bo mi 6 chodzi szybciej niz 5, zauwazyłem to zwłaszcza w folderze w którym mam prawie 5 tys plików (głownie .jpg ale też .bmp, .gif) i w nim piątka zawsze zamulała sie na moment jak klikałem na daną fotke - teraz trwa to ułamek sekundy.

Pozatym ta wersja acdsee ma troche wiecej "bajerów", nie nazekam na brak ramu i proca wiec jak dlamnie super przeglądarka.

Przy takim konfigu nie dziwie sie ze chodzi ci szybko. Przy przeglądaniu duzej ilosci plików chodzi w miare szybko, mozliwe ze u mnie wolniej bo mam system mocno zawalony. Ale przy pojedynczych plikach wole używac Irfana bo się szybciej uruchamia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bomba! A ja siedze od dawien dawna na 2.4 :D i jakos nie widze potrzeby na przechodzenie na nowsze i wolniejsze wersje....

dokladnie

ja mam 2.3 :mrgreen: i tez jestem zadowolony ;)

Mialem tak samo przed formatem, a teraz chwale sobie (nie bijcie :!: ) IrfanView 3.80- nawet do ikon sie przyzwyczailem :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi