krzych Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Przepraszam, jeśli pytanie jest zbyt proste, ale czy karty graficzne z rynku amerykańskiego mogą być używane u nas? Wiem, że mają tam inne parametry sieci, ale z drugiej strony komputer ma własny zasilacz. Elektronikiem, niestety, nie jestem - stąd pytanie. Dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Tak, mogą być używane u nas. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 zwroc uwage by tvout w karcie mial obsluge systemu PAL (no cyba ze twoj TV ma NTSC) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzych Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Dzięki za błyskawiczne odpowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 zwroc uwage by tvout w karcie mial obsluge systemu PAL (no cyba ze twoj TV ma NTSC) w ati trzeba tylko bios zmienic a jak w nvidii to nie fiem ale pewnie podobnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcuser Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Bedzie dzialac na sete ;) tylko tak jak napisal Felson zebys sie nie wrabal z wyjsciem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 zwroc uwage by tvout w karcie mial obsluge systemu PAL (no cyba ze twoj TV ma NTSC) w ati trzeba tylko bios zmienic a jak w nvidii to nie fiem ale pewnie podobnie ja nic nie zmieniałem, oprócz NTSC od razu miałem kilka wersji PAL do wyboru Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzych Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 A miałeś jakieś problemy z przesyłką?(To do Felsona) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 nie bylo przesyłki, sam sobie w bagażu przywiozłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daar Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Jak nie chcesz płacić cła albo VAT, to poproś kogoś znajomego ze stanów żeby kartę wysłał bez pudełka jako list zwykły. Ja tak ściągnąłem swojego radka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzych Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Jedna i druga możliwośc odpada, pozostaje liczyć na łut szczęścia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...