Pamir Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Wlasnie zlozylem sobie kompa na Abicie NF7 -S w obudowie Chieftec'a i wszystko ladnie smiga ale mam jeden drobny problem. Otoz gdy probuje zamknac lub wlaczyc w tryb wstrzymania po zapisaniu danych na dysku i wylogowaniu z Windowsa XP komputer restartuje sie:(( Moze ktos wie w czym jest problem? Dodam ze napewno nie jest to temp. bo na procu mam ok 45 a na plycie ok 28 stopni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycho Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Wylacz w Windowsach opcje restarty gdy wyskoczy blad. Wtedy pojawi Ci sie bluescreen i tam bedzie napisane o co chodzi. Moze jakies zle ustawienia w BIOS-ie? Moze update BIOS-u do najnowszej wersji? Masz SP1? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pamir Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Dzieki za rade, juz wiem w czym problem ( ze sterownikami do AGP). Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...