Slayer Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Jak w tytule. 1,2 część były na poziomie, 3 jest jakby prequelem i to do tego na dzikim zachodzie 8O - poczatek XX wieku. Jakie są wasze odczucia do tego filmu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 widzialem jedna czesc - nie wiem jaka to dokladnie byla - walczyli na pustyni w jakims baraku z wampirami film dla mnie porazka - ledwo co do konca wytrzymalem nie gustuje w takich klimatach ... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Jedynka była po prostu arcydziełem - Quentin Tarantino to zaj... scenarzysta, Clooney świetnie zagrał rolę Seth-a, scenografia, kostiumy, Salma Hayek. Jak go oglądałem nie miałem pojęcia co oglądam - tzn. zero trailerów, teaserów, opisów - nic! Myślałem, że będzie fajny film o złodziejach :wink: A tu takie "halo".Co tu dużo gadać film kick ass! Dwójkę niedawno oglądałem w TVP2. Co za gniot- tak spieprzyli film, że aż smutno się robi. Pół filmu nie przemienili głównego bohatera, choć w banku, gdy wszyscy (prawie) stali się wampirami wystarczyło złapać delikwenta. Ehh Robert Patrick (T-100 z Terminatora2) nie udźwignął całego filmu swoim porządnym aktorstwem, reszta do bani. Jak ktoś ma namiary na 3 to z chęcią obejrzę, choć nie spodziewam się fajerwerków, ale może zmiana reżysera i scenarzysty wyjdzie filmowi na dobre. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 1 spox 2 porazka 3 nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Pierwsza część była dobra, druga- szkoda czasu na oglądanie. Ciekawe jak będzie z trzecią częscią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Pierwsza część była dobra, druga- szkoda czasu na oglądanie. Ciekawe jak będzie z trzecią częscią. Film jest z 2000r. http://film.onet.pl/7578,film.html :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Pierwsza część była dobra, druga- szkoda czasu na oglądanie. Ciekawe jak będzie z trzecią częscią. Film jest z 2000r. http://film.onet.pl/7578,film.html :wink: Chodziło mi o to ze go jeszcze nie ogladałem więc nie moge nic o nim napisać. Przynajmniej sie dowiedziałem ze jest trzecia częsc bo nie wiedziałem o tym, tak samo nie wiedziałem o drugiej dopuki nie puścili w TV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Ogladalem tylko 1-ke ale motyw z cipkożercami pamietać bede zawsze ... LOL ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 jedynka to była niezła perełka niezapomniany taniec salmy :) 2 totalna kicha a 3 nie widziałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Mnie w jedynce podoba sie najbardziej motyw z piosenka wykorzystana pozniej w utworze DJ Baloon - Pussylover :lol: A generalnie caly film byl dosc oryginalny, ze wzgledu na zmiksowanie horroru z komedia, dobre aktorstwo clooney'a, wlasnie sciagam 2 i 3 :lol: Alright we've got white pussy, black pussy, spanish pussy, yellow pussy, hot pussy, cold pussy, we're pussy lovers! ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Jak szukacie tych filmów i korzystacie z eDonkey2000, eMule lub innych klientów sieci eDonkey, to zajżyjcie na stronkę http://www.pol-osiol.prv.pl/ Tam są wszystkie części :twisted:, ja oglądałem urywki każdej bo nie miałem czasu, ale wydaje się nie być aż tak kiczowata :P Choć wszyscy zapewne wiedzą że 2 i 3 część to już produkcje z segmentu bardzo nisko budżetowych :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 1 super!! :D Clooneya nawet polubilem :D. 2- ogladalem fragmenty i wcale tego nie zaluje. 3 nie widzialem. A tak btw nie zakladam nowego topica kto ogladal juz Desperado2? 1 byla swietna bardzo mi sie podobala, a w 2 ci sami aktorzy + swietny Johny Deep wiec zapowiada sie jeszcze lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 a propo`s muzyki, nie uważacie, że "Tito & Tarantula" odwalili kawał zaku...wistej roboty. Ja mam ściągnięty soundtrack BTW :wink: Polecam gorąco. Blues, rock -WSZYSTKO! Git!"Od zmierzchu(...)" - doskonały przykład na receptę na świetny film! Aktorzy: Clooney (po tej roli go polubiłem), Quentin-co tu dużo gadać MASTER, scenariusz - głównie MASTER Tarantino(Pulp, 4 rooms etc. :D ), muza - w/w Tito & Tarantula - goście wystąpili na scenie from Dusk Till Down- knajpy - właśnie Ci goście na deskach to kapela, która robiła soundtrack. W ogóle klimat z kaznodzieją który stracił wiarę...Mógłbym gadać w nieskończoność :wink: Ściągnę sobie i obejrzę kunszt filmowy w dobie filmów na których się zawiodłem (vide parodia Terminatora2 - Terminator3: Bunt(...)). Pozdrawiam fanów dobrego kina :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...