Skocz do zawartości
Slayer

Od zmierzchu do świtu 3 - ktoś ogladał?

Rekomendowane odpowiedzi

Jedynka była po prostu arcydziełem - Quentin Tarantino to zaj... scenarzysta, Clooney świetnie zagrał rolę Seth-a, scenografia, kostiumy, Salma Hayek. Jak go oglądałem nie miałem pojęcia co oglądam - tzn. zero trailerów, teaserów, opisów - nic! Myślałem, że będzie fajny film o złodziejach :wink: A tu takie "halo".Co tu dużo gadać film kick ass!

Dwójkę niedawno oglądałem w TVP2. Co za gniot- tak spieprzyli film, że aż smutno się robi. Pół filmu nie przemienili głównego bohatera, choć w banku, gdy wszyscy (prawie) stali się wampirami wystarczyło złapać delikwenta. Ehh Robert Patrick (T-100 z Terminatora2) nie udźwignął całego filmu swoim porządnym aktorstwem, reszta do bani. Jak ktoś ma namiary na 3 to z chęcią obejrzę, choć nie spodziewam się fajerwerków, ale może zmiana reżysera i scenarzysty wyjdzie filmowi na dobre.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwsza część była dobra, druga- szkoda czasu na oglądanie. Ciekawe jak będzie z trzecią częscią.

Film jest z 2000r.

http://film.onet.pl/7578,film.html

:wink:

Chodziło mi o to ze go jeszcze nie ogladałem więc nie moge nic o nim napisać. Przynajmniej sie dowiedziałem ze jest trzecia częsc bo nie wiedziałem o tym, tak samo nie wiedziałem o drugiej dopuki nie puścili w TV.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie w jedynce podoba sie najbardziej motyw z piosenka wykorzystana pozniej w utworze DJ Baloon - Pussylover :lol: A generalnie caly film byl dosc oryginalny, ze wzgledu na zmiksowanie horroru z komedia, dobre aktorstwo clooney'a, wlasnie sciagam 2 i 3 :lol:

Alright we've got white pussy, black pussy, spanish pussy, yellow pussy, hot pussy, cold pussy, we're pussy lovers! ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak szukacie tych filmów i korzystacie z eDonkey2000, eMule lub innych klientów sieci eDonkey, to zajżyjcie na stronkę http://www.pol-osiol.prv.pl/ Tam są wszystkie części :twisted:, ja oglądałem urywki każdej bo nie miałem czasu, ale wydaje się nie być aż tak kiczowata :P Choć wszyscy zapewne wiedzą że 2 i 3 część to już produkcje z segmentu bardzo nisko budżetowych :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 super!! :D Clooneya nawet polubilem :D. 2- ogladalem fragmenty i wcale tego nie zaluje. 3 nie widzialem.

A tak btw nie zakladam nowego topica kto ogladal juz Desperado2? 1 byla swietna bardzo mi sie podobala, a w 2 ci sami aktorzy + swietny Johny Deep wiec zapowiada sie jeszcze lepiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a propo`s muzyki, nie uważacie, że "Tito & Tarantula" odwalili kawał zaku...wistej roboty. Ja mam ściągnięty soundtrack BTW :wink: Polecam gorąco. Blues, rock -WSZYSTKO! Git!"Od zmierzchu(...)" - doskonały przykład na receptę na świetny film! Aktorzy: Clooney (po tej roli go polubiłem), Quentin-co tu dużo gadać MASTER, scenariusz - głównie MASTER Tarantino(Pulp, 4 rooms etc. :D ), muza - w/w Tito & Tarantula - goście wystąpili na scenie from Dusk Till Down- knajpy - właśnie Ci goście na deskach to kapela, która robiła soundtrack.

W ogóle klimat z kaznodzieją który stracił wiarę...Mógłbym gadać w nieskończoność :wink: Ściągnę sobie i obejrzę kunszt filmowy w dobie filmów na których się zawiodłem (vide parodia Terminatora2 - Terminator3: Bunt(...)).

Pozdrawiam fanów dobrego kina :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi