bambus Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Karta jak w temacie .... chodzi mi dokladnie o ta z komputronika pamieci ma SAMSUNGA 4ns czy ma ktos ta karte (dokladnie ten sam model) ILE SIE WAM KRECI gpu/mem ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 O ile wiem karty 64MB od MSI mają pamięci Hynix 3,6ns i kręcą się 300/608. Kiedyś taką miałem. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambus Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Moze kiedy tak bylo...... Ale teraz wiem ze ta z komputronika ma 4ns na 100% Ile sie kreca ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Pewnie na tyle: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=46360 Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Ja mam MSI G4Ti4200-TD64 (MS-8870) na Hynixach 3,6ns i od 15 miesięcy cały czas chodzi na ustawieniach jak w podpisie, zero artefaktów i zwisów. Rdzeń da się puścić jeszcze wyżej, ale pamięci już nie bardzo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Moze kiedy tak bylo...... Ale teraz wiem ze ta z komputronika ma 4ns na 100% Ile sie kreca ?? Jak mam Leadtek z pamiątkami Hynixa 4ns i idą na 628Mhz , po dołożeniu na góre karty wentyla lataja ~650 wiec jezeli ten MSI tez ma 4ns Hynixa to 600 wycisniesz luzniutko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambus Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 pisze przeciez ze sa to pamieci Samsunga 4ns.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 pisze przeciez ze sa to pamieci Samsunga 4ns.... czy jestes tego pewien ??? na 100% ?? 'lechoo' pisze ze sa to 3,6ns Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambus Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 wiem bo ma ta karte i sa samsunga 4ns Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Samsungi 4ns tez powinny do 600Mhz spokojnie zresztą sam zobacz jak nie czytałeś : http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=555934#555934 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 wiem bo ma ta karte i sa samsunga 4nsTo po jakiego się pytasz, nie możesz przetestować? Zastanów się po co założyłeś ten temat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambus Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Ok podkrecilem na 300/590 Mhz Karta przechodzi caly 3dmark2001 bez artefaktow Ale jest problem poniewaz wynik sie nie zmienia dalej jest tyle ile bylo :evil: Czy wina moze lezec w zasilaczu ?? Interesuje mnie to ze na 3,3V mam tylko 3,05V cos tu niegra prosze o rade :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Ok podkrecilem na 300/590 Mhz Karta przechodzi caly 3dmark2001 bez artefaktow Ale jest problem poniewaz wynik sie nie zmienia dalej jest tyle ile bylo :evil: Czy wina moze lezec w zasilaczu ?? Interesuje mnie to ze na 3,3V mam tylko 3,05V cos tu niegra prosze o rade :? 3.05V - niemożliwe przy takim napięciu i na takim fsb jak masz komp by nieruszył, spróbuj ustawic fsb na default i zobaczyc czy napiecie sie zwieksyz jesli nei to mozna to potraktowac jako błedny odczyt a lepiej samemu weż jakiś miernik i pomierz napięcia np u mnie płyta pokazuje 3,3 - 3,25 a po zmierzeniu napiecia mirnikiem okazuje sie ze jest 3,29-3,31 Wynik ci sie nie zmienia bo moze po kreceniu pamiatek na grafie to juz za wysoko dla nich najlepiej sprawdzac fps kazdego testu z osobna i porównywać z wynikami poprzednimi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambus Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 wlasnie takie napiecie mam po odkreceniu...... chyba zasilacz do wymiany...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 wlasnie takie napiecie mam po odkreceniu...... chyba zasilacz do wymiany...... Przy takim napięciu to komp by ci niechodził , ja jak mialem na chwilowym zasilaczy 3.08 to pamieci chodizly mi tylko na 100Mhz i ciagłe zwisy, zmierz napięcie miernikiem !!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...