fipa Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Jest problem. Nagrywarka mojego kolegi szwankuje. Cały czas wysuwa sie tacka. Zaraz po włączeniu i tak ciągle. Nawet jak włoże płyte to tez. Nic nie można na niej zrobić Co to może być? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Czy to sie dzieje zawsze po włączeniu kompa czy tylko w windows ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 To sie dzieje ciągle. Od momentu włączenia kompa i cały czas w Windows. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 To sie dzieje ciągle. Od momentu włączenia kompa i cały czas w Windows.BO JAK tylko by było w widzie to pewnie ktoś ci tackę wysuwa (w jaki sposób wszyscy wiemy) ale jak tez przy uruchomieniu to pewnie coś zdycha . sprawdz to na innym kompie może coż z kontrolerem . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 To sie dzieje ciągle. Od momentu włączenia kompa i cały czas w Windows. Może guzik jest jakoś wcisnięty?? (wcisnij go kilka razy) A i czy tak sie dzieje od początku ,kiedy ja kupił??? P.S Wkońcu pierwsza usterka z wypalarami LG :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Guzik działa dobrze. A z dziurką od awaryjnego otwierania tez jest wszystko w porządku. Doradziłem mu "gwarancje". Wkońcy tak było od początku (a ma ją od wczoraj). A sprawdzałem na swoim komputerze i jest to samo. Odłączałem też moją aby pozostała sama i też. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Guzik działa dobrze. A z dziurką od awaryjnego otwierania tez jest wszystko w porządku. Doradziłem mu "gwarancje". Wkońcy tak było od początku (a ma ją od wczoraj). A sprawdzałem na swoim komputerze i jest to samo. Odłączałem też moją aby pozostała sama i też.no to nie zostaje nic innego jaw wycieczka na serwis jesli jest na gwarancji nowa a ma ją od wczorej to niech się domaga odrazu wymiany na nowąbo majątaki obowiązek :D chyba ze pisze inaczej(ale to też nie jest na 100% oitwierdzone )bo prawo jest prawem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 dzieki wszystkim za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...