wilk100 Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 chcialbym usunac okno logowania w windowsie millenium. Jak nie mialem sieci okno nie pokazywalo mi sie. Loguje sie jako jedyny uzytkownik ale chcialbym usunac to okno. Ponizszy link przedstawia o co mi chodzi. www.lodz.mm.pl/~wilku/login.JPG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 1) w tweakUI mozna ustawic ze system bedzie z automatu logowal podanego usera 2)we wlasciwosciach sieci ustawiasz "logowanie windows" zamiast np. "klient sieci micros. networks" potem przy logowaniu wpisujesz dowolnego usera, haslo zostawiasz puste dajesz <ENTER> i nie powinno sie juz logowanie wiecej pojawic 2go spos nie jestem pewien na 100% za to pierwszy zadziala bez problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 2 sposob zadzialal a ten pierwszy stosowalem wlasnie do tej pory dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...