Kaczor Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 jakiej firmy wypalarki polecacie tak do 350zł ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 polecam plextora, potem plextora i na koncu plextora sorki ale w cenach obecnych nagrywarek sie nie orientuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 LITE-ON TEAC YAMAHA PLEXTOR Kolejnosc od najgorszej do najlepszej ! pominolem TDK bo niewiem jakie one sa ! ponoc niezle ! Ale ja tam nie wiem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 LITE-ON TEAC YAMAHA PLEXTOR Kolejnosc od najgorszej do najlepszej ! pominolem TDK bo niewiem jakie one sa ! ponoc niezle ! Ale ja tam nie wiem :) Plextor do 350 pln :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 jak by poszukac to 12x bys dorwal ! A tk powaznie to do 350 to tylko lite-on :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 ja polecam teaca, tera sa chyba najlepsze, ale np na wgk lite on 32x12x40 , z 3 letnia gwarancja, box, kosztooje 260 zeta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 40x jest chyba niewiele drozszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 jak by poszukac to 12x bys dorwal ! A tk powaznie to do 350 to tylko lite-on :( Chyba uzywany 2 lata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 ja polecam teaca, tera sa chyba najlepsze, ale np na wgk lite on 32x12x40 , z 3 letnia gwarancja, box, kosztooje 260 zeta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 40x jest chyba niewiele drozszyJa też stawiam na Teac'a. Gwarancji to Teac ma 2 lata, a nie 3 !! ( ale to i tak dłużej niż większość innych nagrywarek) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAV Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Ja mam LG 32 i jest GIT,po zainstalowaniu nowszego biosu masz 40 :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karaczan Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 ja mam liteona 40x12x48x. po wgraniu nowego firmwaru jest 48x12x48x :) wypala wszystko, po za tym poczytaj sobie o niej gdzies na www.cdfreaks.com dalem za nia 299zl w wersje box.gwara na 12 miechow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 ja ma lg 16x. bardzo dobra, wypalilem juz okolo 200 plytek i tylko 2 zepsute :twisted: :twisted: :twisted: polecam LG , teraz 32 kosztuje cos kolo 200 zl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yakko18 Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Ja tam mam yamahe crw-3200e (24x10x40) od rodziców na mikołaja dostałem i jest zajebista, 8Mb buforu i takie tam, patrz www.cdrinfo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 kolejnosc : 1. Mitsumi (niepodwazalnie) 2. Plextor 3. Yamaha 4. TDK 5. TEAC 6. Lite-on Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 kolejnosc : 1. Mitsumi (niepodwazalnie) 2. Plextor 3. Yamaha 4. TDK 5. TEAC 6. Lite-on Pewnie ta Twoja :lol: Ona jest dopiero niepodwazalna :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 z góry nie polecam żadnych samsungów i LG ków - chyba wszyscy wiedzą dlaczego :) , moje typy to: Plextor Yamaha - tylko jakoś nic nie słysze ostatnio o nowych recorderach HP - niestety już nie produkują nagrywarek Teac / TDK - według mnie porównywalne, no może tdk troche lepszy, ale droższy Lite On Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Teac X40 :!: :!: zadne tam Mitsumi i LG :!: teraz kosztuje kolo 400 zeta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 kolejnosc : 1. Mitsumi (niepodwazalnie) 2. Plextor 3. Yamaha 4. TDK 5. TEAC 6. Lite-on Pewnie ta Twoja :lol: Ona jest dopiero niepodwazalna :) nie chodzi mi o moja w ogole Mitsumi to miodzio co nie ReedXP? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Teac X40 :!: :!: zadne tam Mitsumi i LG :!: teraz kosztuje kolo 400 zetanie porownuj Mitsumi do LG!!! pojebalo cie??? to tak jakbys porownywal Daewoo TICO z Subaru Impreza WRX! bo oba autka pochodza z AZji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 kolejnosc : 1. Mitsumi (niepodwazalnie) 2. Plextor 3. Yamaha 4. TDK 5. TEAC 6. Lite-on Pewnie ta Twoja :lol: Ona jest dopiero niepodwazalna :) a ty jaka masz pochwal sie?? heheh LAMERZE nawet w Htmlu nie umiesz zrobic strony z CFG to zamieszczasz w .doc jaki LAMAMAMLALAKAMAK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Teac X40 :!: :!: zadne tam Mitsumi i LG :!: teraz kosztuje kolo 400 zetanie porownuj Mitsumi do LG!!! pojebalo cie??? to tak jakbys porownywal Daewoo TICO z Subaru Impreza WRX! bo oba autka pochodza z AZjinie porownuje ale Teac RULEZ :!: :!: :!: i to polecam :) fakt ze sam mam LG ale wiem ze to qpa :lol: 8) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Kaeres a moze nie chciales sie chwalic takim gownem jakim jest celeron??? heheh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 kolejnosc : 1. Mitsumi (niepodwazalnie) 2. Plextor 3. Yamaha 4. TDK 5. TEAC 6. Lite-on Pewnie ta Twoja :lol: Ona jest dopiero niepodwazalna :) a ty jaka masz pochwal sie?? heheh LAMERZE nawet w Htmlu nie umiesz zrobic strony z CFG to zamieszczasz w .doc jaki LAMAMAMLALAKAMAKAle poza tym wszystko u Ciebie wporzo ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 kolejnosc : 1. Mitsumi (niepodwazalnie) 2. Plextor 3. Yamaha 4. TDK 5. TEAC 6. Lite-on Pewnie ta Twoja :lol: Ona jest dopiero niepodwazalna :) a ty jaka masz pochwal sie?? heheh LAMERZE nawet w Htmlu nie umiesz zrobic strony z CFG to zamieszczasz w .doc jaki LAMAMAMLALAKAMAKAle poza tym wszystko u Ciebie wporzo ?wporzo zjednoczeni MC's rymy tworzą :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 kolejnosc : 1. Mitsumi (niepodwazalnie) 2. Plextor 3. Yamaha 4. TDK 5. TEAC 6. Lite-on Pewnie ta Twoja :lol: Ona jest dopiero niepodwazalna :) a ty jaka masz pochwal sie?? heheh LAMERZE nawet w Htmlu nie umiesz zrobic strony z CFG to zamieszczasz w .doc jaki LAMAMAMLALAKAMAKAle poza tym wszystko u Ciebie wporzo ?wporzo zjednoczeni MC's rymy tworzą :)Ty jako kibol powinienes sluchac Honor albo inne badziewia, a nie mi tu rymowac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Liteon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 kolejnosc : 1. Mitsumi (niepodwazalnie) Tu to mnie rozwaliles ! Kolejny raz zpadam z krzesla ze smiechu ! Moze jeszcze ktos napisze ze CL robi najlepsze karty muzyczne / Aver tunery ? to bede mogl sie smiac do rana ! Tristan a ja mialem cie za osobe znajaca sie na sprzecie ! No niestety pomylilem sie ! :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurde_men(GROUND) Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 ja mam teac 40x i jeszcze zadnej plytki nie zjebalem a nagrywalem na roznych badziewiach(platinum, esperanza itd.) i nagrywa lux polecam teac. TEAC RULEZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeRNaL Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 juz bylo troche o nagrywarkach na innych postach i z tego co pamietam wyciagajac srednia z udzielonych odpowiedzi.......TEAC RULEZZZZ :!: :!: :!: :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 ja ci powiem tak: kup LG a zaoszczędzoną kasę dołóż do ramu albo innych zabawek 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoobi Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 kup liteon 40/12/48, cena okolo 300pln, a wersja box to dwa lata gwarancji a poza tym jest cicha i dosyc niezawodna i tnie wiekszosc plyt bez problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...