kielkac Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 jakiej firmy wypalarki polecacie tak do 350zł ? mam lg 32/10/40@40/12/40 i jestem zadowolony... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 co wy chcecie od LG :evil: ja na swojej wypaliłem już masę płyt i tylko jedna spieprzona bo mi się system wywalił Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 THX 4 ALL już wziąłem TEACA 24x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 kup liteon 40/12/48, cena okolo 300pln, a wersja box to dwa lata gwarancji a poza tym jest cicha i dosyc niezawodna i tnie wiekszosc plyt bez problemu.mam tego liteona i goroąco polecam nagrywarka idealna i tania. Jeszcze mnie nie zawiodła. Ale nie jest cicha. Jeżeli chcesz to kup Teac ale te napędy są imho wolne przynajmnije mój cd-rom :( i musze go wymienic. ale liteon jest bardzo fajny nie zawodny i gorąco polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micuel Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Mam Teaca 12/10/32 moze jest wolny ale jak sie rozkangurzy to 8O ogólnie jestem zadowolony :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Ja mam LG 16/10/40 i nie narzekam, mam ponad pólrokui wywalił mi może ze 3 płyty (!) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 polecam liteona.Na 500 płyt uwalił mi tylko 2. :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 kolejnosc : 1. Mitsumi (niepodwazalnie) 2. Plextor 3. Yamaha 4. TDK 5. TEAC 6. Lite-on Pewnie ta Twoja :lol: Ona jest dopiero niepodwazalna :) a ty jaka masz pochwal sie?? heheh LAMERZE nawet w Htmlu nie umiesz zrobic strony z CFG to zamieszczasz w .doc jaki LAMAMAMLALAKAMAK Stary po co ty się czepiasz koleś ciebie zjebał i miał rację a ty z jakimś htmlem wyjeżdasz jedni software jedni hardware ty chyba ten pierwszy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 kolejnosc : 1. Mitsumi (niepodwazalnie) 2. Plextor 3. Yamaha 4. TDK 5. TEAC 6. Lite-on Pewnie ta Twoja :lol: Ona jest dopiero niepodwazalna :) a ty jaka masz pochwal sie?? heheh LAMERZE nawet w Htmlu nie umiesz zrobic strony z CFG to zamieszczasz w .doc jaki LAMAMAMLALAKAMAK Stary po co ty się czepiasz koleś ciebie zjebał i miał rację a ty z jakimś htmlem wyjeżdasz jedni software jedni hardware ty chyba ten pierwszy :D W html to nawet moja mam umie, co nie oznacza, ze mam robic konfiga w htlm albo dac mamie do zrobienia. Szczegolnie w jaskrawo zoltych kolorach :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 LG są dobre i niedrogie, czy uda ci się kupić (fakt lepszego)PLEXTOR-a do 350 zł to wątpie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Wszystkie wymienione tu nagrywarki są badziewne ponieważ nagrywają one w systemie Z-CLV (system strefowy) . Wiecie co to za syf :?: :?: :?: Na nagrywarce ładnie widnieje napis 32x albo 24x albo 40x itp ... a tak na prawdę to 2/4 płyty są nagrywane taką prędkością Jęsli ktoś chce kupić dobrą nagrywarkę to niech wybiera taką króra posiada system P-CAV lub CLV lub CAV Z systemami zapisu można zapoznać się pod tym adresem http://cdrinfo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Wszystkie wymienione tu nagrywarki są badziewne ponieważ nagrywają one w systemie Z-CLV (system strefowy) . Wiecie co to za syf :?: :?: :?: Na nagrywarce ładnie widnieje napis 32x albo 24x albo 40x itp ... a tak na prawdę to 2/4 płyty są nagrywane taką prędkością Jęsli ktoś chce kupić dobrą nagrywarkę to niech wybiera taką króra posiada system P-CAV lub CLV lub CAV Z systemami zapisu można zapoznać się pod tym adresem http://cdrinfo.pl Jednak kolega pytal o nagrywary do 350 pln. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 system Z-CLV jest zastosowany w nagrywarkach o prędkości zapisu powyżej 16X :) i ja np. nie podawałem modelu ani nic takiego (prędkości zapisu), więc niektóre mogą być całkiem dobre :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TVC Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 lite-on ltr-40125W w Gralu 295 pln system zapisu p-cav a jak przerobisz sobie na 48 to masz cav, no i ma IDE UDMA-2 CD RW LG GCE-8400B IDE OEM 40x/12x/40x w balcie troszke wiecej niz 350 bo 389 pln i tez masz p-cav ale IDE PIO-4 sam uzywam yamahy 8/4/24 1000 plyt spalonych i chodzi super ale zmienie na liteona! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 jak czytałem te wszystkie posty ludzi co chwalą LG to myślałem że spadne z krzesła normalnie, fakt jak ktoś nie nagrywa zbyt dużo to mu może styknie. No ale wole <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> wolniejszczego TEACa bo mi za ch** nie padnie. :!: Ludzie błagam was nei kupujcie tego syfu :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Wlasnie nagralem kumplowi medal of honor bo na jego Liteon x40 sie nie dalo :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...