Adamus1906 Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 podobno najlepsze są detonatory 40.72,ale słyszałem też że na Rivie może sie wieszać.Na razie mam 21.81 i nie wiem czy zmieniać.na razie sie boje bo nie chce mi sie robić formatu jak coś będzie nie tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Ja mam 45.23 i problemów nie ma. Nie wiem czemu sie boisz zmieniać. Przeciez jak coś będzie nie tak to instalujesz inną wersje driverów i nie trzeba nic formatować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamus1906 Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Ale też masz RIVE?A boje sie dlatego że raz już zmieniałem drivery i potem spowrotem i mi sie każda gra w 3D wieszała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Mam Rive M64, zmieniałem stery wielokrotnie i nie było problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamus1906 Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 a jaką masz płyte? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 płyte mam w podpisie (k7s5a) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KABAN_ Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Czy my tu jesteśmy jasnowidzami ????????? Moze podałbyś z jaką gra masz problem i jaki masz sprzęt ????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Z moich doswiadczen i bojow z Rivka polecil bym dentki max do 30.xx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KABAN_ Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Nie chodzi o mój sprzęt bo to juz zabytek ale kiedyś na starych drivkach działał mi Tomb Raider 4 ale po zmianie karty z rivy 4 MB na 16 Vante mam takie problemy i wydaje mi sie ze to własnie z powodu Grafki lub DriverQf ..... Spotkałes sie z czymś takim ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KABAN_ Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 i skąd wziąć detonki do 30.xx jak juz dawno są 4x.xx ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 i skąd wziąć detonki do 30.xx jak juz dawno są 4x.xx ??? 1.Spróbuj odpalić gre na innym systemie 2.Kombinuj ze sterami do mobo 3.Dentki 30.xx możesz pobrać z mojej www - www.tweakpc.cjb.net , zeby pobrac plik wystarczy po prawej z menu wybrac downloads i kliknać przejdz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KABAN_ Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Te TfOje Drajfki próbowłem ściągać kilka razy i za kazdym razem mam błąd w spakowanym pliQ jakiś openGL.dll I Niestety nie sprawdziłęm tej gry.No ale dzieki za fatyge.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Tu są wszystkie stery nvidi >> ftp://download.nvidia.com/Windows/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 dla mnie najlepsze były 30,82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KABAN_ Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 sgj dzieki tego mi było trzeba :) gra działa jak szalona....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...