bbc20000 Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 LCD wejscie cyfrowe vs. analogowe czy jest widoczna roznica w jakosci obrazu lub predkosci wyswietlania obrazu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 oczywiście że jest. może nie jest tak od razu widoczna na oko żeby ocenić w jaki sposób jest podłączony monit LCD ale przy bezpośrednim porównaiu będzie widać któro lepsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Ja mam LCD Iiyama E380S D-Sub i w porównaniu do innych LCD DVI, a sprawdzałem dokładnie, mogę stwierdzić że żadnej różnicy w przypadku tego monitora (E380S) - nie ma. Potwierdzili to także ludzie testujący ten monitor w benchmark.pl (co ich trochę zaskoczyło). Co do LCD D-sub innych firm nie wypowiadam się, bo ich nie sprawdzałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Ja mam LCD Iiyama E380S D-Sub i w porównaniu do innych LCD DVI, a sprawdzałem dokładnie, mogę stwierdzić że żadnej różnicy w przypadku tego monitora (E380S) - nie ma. Potwierdzili to także ludzie testujący ten monitor w benchmark.pl (co ich trochę zaskoczyło). Co do LCD D-sub innych firm nie wypowiadam się, bo ich nie sprawdzałem.Być może ten monitor posiada wejście DVI-I, czyli wykorzystuje sygnał analogowy, również obecny na na porcie DVI-I (w przeciwieństwie do DVI-D który jest wyłączanie cyfrowy). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...