Skocz do zawartości
Jelen

Miedź where to buy?

Rekomendowane odpowiedzi

Jak wiemy wielu z nas robi konstruckcje chłodzenia w domu ,w wiekszosci jest to Miedź ,ktora czasem jest ciezko dosepna. Aha nie odsylajcie do google... bo w polsce chyba 1 na 10 sklepów z miedzią jest w necie a w wiekszosci sa to orgomnie sklady/hurtownie/huty w ktorych nie mozna kupic tyle ile nam potrzeba. Chcialem zebysmy wypisywali miejsca gdzie mozna zakupic miedz ,podawajcie miasto ,adress i informacje co dokladnie mozna kupic (plaskowniki ,rury itp...). Sam mam problem gdzie kupic w Krakowie rurke karbowana ID 6mm i nie kabrowana ID 4mm :/. Prosiłbym moderatorów o przyklejenie topica.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a znasz sie na oznaczeniach bo znalazlem oferte firmy i tam sa 4x1

5x1 itd co to znaczy??

plaskowniki (kolo Warszawy)

Metkol Pruszyński Sp. z o.o.

05-816 Michałowice, Al. Jerozolimskie 268

woj. mazowieckie, pow. Pruszków

tel. (022) 723-09-91 fax. (022) 723-09-91

rurki (najblirzej ciebie)

Biuro Gliwice

ul. Bohaterów Getta Warszawskiego 9

44-100 Gliwice

tel./fax (0-32) 231 81 30

231 90 68

e-mail:

gliwice@boschrexroth.pl

www.boschrexroth.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kraków:

KBH Akord, Tatarska 5

Hart, Skwerowa 44

Płaskowniki i pręty. Rurek miedzianych innych niż do c.o. nie widziałem. Może spece od chłodni mają takie. Są za to rurki mosiężne.

Swoją drogą niezły z Ciebie leń, Je-leń :D , że nie chce Ci się poszukać i odwiedzić kilku miejsc. Mam nadzieję, że chociaż ulice sobie znajdziesz :D .

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi