Skocz do zawartości
mat_zab

Na ile pójdzie Athlon TB 1200

Rekomendowane odpowiedzi

Mam Athlona 1200TB z seri AXIA i płyte EpoX 8K7A chłodzonego Spirem, teraz mam temp 0k 42C,Jak go najlepiej podkręcć i na ile odpada zmiana mnożnika bo proc jest na gwarancji.

Dzięki za odpowiedz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wyzej niz mash, to on raczej na twoim chlodzeniu nie poojdzie, to i tak dobrze :)

1400-twoja granica, mozesz jeszcze sproobowac te kilka megahercoow wysuplac, ale oczy jest sens?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wyzej niz mash, to on raczej na twoim chlodzeniu nie poojdzie, to i tak dobrze :)

1400-twoja granica, mozesz jeszcze sproobowac te kilka megahercoow wysuplac, ale oczy jest sens?

Co !!! AXIA i AYHJA to najlepiej podkrecalne serie T-Birdow :twisted: Jak popracujesz nad chlodzeniem to na tej plycie spokojnie powiniennes przekroczyc 1.5GHz np.10x150 Vcore1.95 jak najbardziej realne ,ale zmien chlodzenie bo bez tego ani rusz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też mam athlona 1200na Solteq SL75KAV co widać. Proc z serii

A1200AMS3C

AXIA0114TPBW

95479450369

1999AMD

I co by można z niego wycisnąć> myślałem załozyć titana i walnąć do niego wiatrak jakiś 9x9 albo 12x12.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ludzie macie procki z potencjalem do O/C tylko na titanie to tego nie wykrecicie :( .Zostaje albo V7+ albo WC,a wtedy dopiero zaczyna sie zabawa.Moj byl z seri AYHJA i gdyby nie to ze sie zjaral przy zakladaniu WC byloby 1.7GHz :( .Teraz pewnie dadza mi jakias dziadoska serie ,ale obym sie mylil :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też mam athlona 1200na Solteq SL75KAV co widać. Proc z serii

A1200AMS3C

AXIA0114TPBW

95479450369

1999AMD

I co by można z niego wycisnąć> myślałem załozyć titana i walnąć do niego wiatrak jakiś 9x9 albo 12x12.

Pomysl o konkretnych pamieciach. No i ten soltek to nie epox wiec bedziesz musial kombinowac,ale powodzenia :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czeJa niegdy tego nie sprawdzałem a co masz takiego samego Athlona Jak ja cxzyli 1200TB z seri AXIA patrząć na proc wszystkie ścieszki w L1 są połączone czyli to oznacza że jest odblokowany ???????? Jak tak to jestem ................ :)):)::)):):):)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam odblokowany mnożnik :evil: nie wiedziałem o tym od 8 miesięcy

ale jestem z [gluteus maximus], teraz dopiero się zacznie :twisted: :D . Mam pare Pytań czy jaki największy dzielnik moge dać standardowo mam 9X a max moge 12,5x. ?????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam odblokowany mnożnik  :evil: nie wiedziałem o tym od 8 miesięcy

ale jestem z [gluteus maximus], teraz dopiero się zacznie :twisted:  :D . Mam pare Pytań czy jaki największy dzielnik moge dać standardowo mam 9X a max moge 12,5x. ?????

hę, jesli ty masz tb1,2 z serii axia i masz odblokawany mnoznik to czy to mozliwe ze i ja mam odblokoany mnoznik na identyznym procu ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja swojego puszczałem na 1350 Na boxowym coolerq ichodziło to nawet stabilnie zale się grzał cholernie a o tym że nożnik odblokowany fabrycznie to wiem bo jak mi go składałi w sklepie ponad rok temu to gośc ustawił za wysoki mnożnik (mikroswiche na płycie) bo odwrotnie mu instrukcja leżałai poszedł na 12*133. tylko jeszcze chłodzenie ale KASA:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...