mat_zab Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Mam Athlona 1200TB z seri AXIA i płyte EpoX 8K7A chłodzonego Spirem, teraz mam temp 0k 42C,Jak go najlepiej podkręcć i na ile odpada zmiana mnożnika bo proc jest na gwarancji. Dzięki za odpowiedz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 wyzej niz mash, to on raczej na twoim chlodzeniu nie poojdzie, to i tak dobrze :) 1400-twoja granica, mozesz jeszcze sproobowac te kilka megahercoow wysuplac, ale oczy jest sens? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 wyzej niz mash, to on raczej na twoim chlodzeniu nie poojdzie, to i tak dobrze :) 1400-twoja granica, mozesz jeszcze sproobowac te kilka megahercoow wysuplac, ale oczy jest sens? Co !!! AXIA i AYHJA to najlepiej podkrecalne serie T-Birdow :twisted: Jak popracujesz nad chlodzeniem to na tej plycie spokojnie powiniennes przekroczyc 1.5GHz np.10x150 Vcore1.95 jak najbardziej realne ,ale zmien chlodzenie bo bez tego ani rusz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yakko18 Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Ja też mam athlona 1200na Solteq SL75KAV co widać. Proc z serii A1200AMS3C AXIA0114TPBW 95479450369 1999AMD I co by można z niego wycisnąć> myślałem załozyć titana i walnąć do niego wiatrak jakiś 9x9 albo 12x12. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 ludzie macie procki z potencjalem do O/C tylko na titanie to tego nie wykrecicie :( .Zostaje albo V7+ albo WC,a wtedy dopiero zaczyna sie zabawa.Moj byl z seri AYHJA i gdyby nie to ze sie zjaral przy zakladaniu WC byloby 1.7GHz :( .Teraz pewnie dadza mi jakias dziadoska serie ,ale obym sie mylil :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Ja też mam athlona 1200na Solteq SL75KAV co widać. Proc z serii A1200AMS3C AXIA0114TPBW 95479450369 1999AMD I co by można z niego wycisnąć> myślałem załozyć titana i walnąć do niego wiatrak jakiś 9x9 albo 12x12. Pomysl o konkretnych pamieciach. No i ten soltek to nie epox wiec bedziesz musial kombinowac,ale powodzenia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yakko18 Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 ok thnx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 ja mojego wykrecilem do 1350mhz(150x9) ale to bylo na ecs k7s5a i bez odblokowanego mnoznika. aha chlodzilem go V7+ w trybie medium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 a zobacz czy przypadkiem nie masz odblokowanego mnoznika... bo moj tb mial odblokowany fabrycznie ... 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 czeJa niegdy tego nie sprawdzałem a co masz takiego samego Athlona Jak ja cxzyli 1200TB z seri AXIA patrząć na proc wszystkie ścieszki w L1 są połączone czyli to oznacza że jest odblokowany ???????? Jak tak to jestem ................ :)):)::)):):):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 mialem athlona 1333 seria AYHJA... daj wiekszy mnoznik i bedziesz wiedzial :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Mam odblokowany mnożnik :evil: nie wiedziałem o tym od 8 miesięcy ale jestem z [gluteus maximus], teraz dopiero się zacznie :twisted: :D . Mam pare Pytań czy jaki największy dzielnik moge dać standardowo mam 9X a max moge 12,5x. ????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 dzielnik czy mnoznik ?? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Mam odblokowany mnożnik :evil: nie wiedziałem o tym od 8 miesięcy ale jestem z [gluteus maximus], teraz dopiero się zacznie :twisted: :D . Mam pare Pytań czy jaki największy dzielnik moge dać standardowo mam 9X a max moge 12,5x. ????? hę, jesli ty masz tb1,2 z serii axia i masz odblokawany mnoznik to czy to mozliwe ze i ja mam odblokoany mnoznik na identyznym procu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Na 11x powinien isc z napieciem 1.80.. a jesli bedzie nie stabilny daj 1.85:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yakko18 Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Ja swojego puszczałem na 1350 Na boxowym coolerq ichodziło to nawet stabilnie zale się grzał cholernie a o tym że nożnik odblokowany fabrycznie to wiem bo jak mi go składałi w sklepie ponad rok temu to gośc ustawił za wysoki mnożnik (mikroswiche na płycie) bo odwrotnie mu instrukcja leżałai poszedł na 12*133. tylko jeszcze chłodzenie ale KASA:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...