Skocz do zawartości
Kamcio

zamiast Athlona widzi go jako Durona -co tu sie dzieje??

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Po malych problemach z temperatura swojego prcoka, zalozylem ponownie wszytstko i temp. sa juz na ladnym poziomie, ALE

podczas wlaczania kompa zamiast 'Athlon 1700' pokazuje 'Duron 1467mhz'. O co tutaj chodzi?? Podczas benchmarka sandra tez w opisie mojego procka bylo >duron<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze straciles polowke cache'u, spradz w wcpuid ile masz pamieci cache jak 128 to Ci "zaginela" polowa i oddaj procek na gwarancje, jak masz 256 to nie wiem co sie moglo stac ;]

Nawet jakby zniknęła polowa cache to nie tłumaczy czemu wykrywa go jako duron bo duron ma go 64 KB.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Po malych problemach z temperatura swojego prcoka, zalozylem ponownie wszytstko i temp. sa juz na ladnym poziomie, ALE

podczas wlaczania kompa zamiast 'Athlon 1700' pokazuje 'Duron 1467mhz'. O co tutaj chodzi?? Podczas benchmarka sandra tez w opisie mojego procka bylo >duron<

Witaj miałęm idętyczny problem co ty, zagineła mi połowa cashu i procka sprzedałęm bo mu już nic nie mogło pomuc daj go tylko do serwisu morze coś mu poradzą :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A w benchmarkach nie spadla wydajnosc (nie powinna)? Mi tez jak mialem XP 2000+ Palomino w 3dMarku pokazywalo, ze mam durnia  :wink: . Olalem to i przeszedlem nad tym do porzadku dziennego

Majac starego palomino 1600@2000 mialem w 3dmark2001 > 6000k

tego procka 1700@2400 w 3dmarku bylo 5700 :!: masakra

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...