bikol Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Wie ktoś może czy płyta Abit KT7A wykryje mi dysk twardy Seagate Baracuda 80GB. Miałem płyte ECS K7VZA ale sie zjarała :D i chce zmienić na tą abita wymienioną powyżej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Ja podpinałem Barracudę 80 GB do KT7 raid i się srało dopiero po zmianie biosu było wszystko wporzo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Ludzie piszcie na odpowiednich forach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 piszcie, piszcie, tylko pamiętakcie że zaraz będzie gadanie że to już tyle razy było, a tak zawsze mogę powiedzieć że to moderator przesunął, chociaż muszę pzryznać że akurat xon nie wyciął mi jeszcze żadnego numeru :wink: :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bany7 Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Ja mam ABIT-a KT7A BIOS 7N i mialem podlaczony taki dysk i nie bylo zadnych problemow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 piszcie, piszcie, tylko pamiętakcie że zaraz będzie gadanie że to już tyle razy było, a tak zawsze mogę powiedzieć że to moderator przesunął, chociaż muszę pzryznać że akurat xon nie wyciął mi jeszcze żadnego numeru Czasem bardzo sie rzuca w oczy ze temat byl wtedy trzeba karcic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cynkiel Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Jak widzisz mam taką płytę i dysk i wszystko chodzi bez problemu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikol Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Mam juz tą płyte i chodzi wszystko spox na najnowszym biosie 9R. Dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...