J-A-J-O Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Ja miałem Titana TTC-D5TB na moim Gf 4200 jakiś rok temu, przymocowanego gumkami :wink: Teraz siedzi na Radeonie co w podpisie, już na zatrzaski. Do tego do obu kart ( wcześniej do GF teraz do radeona ) przykleiłem radiatorek z drubiej strony rdzenia. Niestety zdjęć nie zamieszcze, bo nie mam dostępu do cyfrówki...niestety :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIELONY MEGAMEN Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Szkoda :( bo bym z miłą chęcia polukał na twoje fotki.. A co do detonatorów to jednak 42,86 są według mnie najlepsze :) Zresztą obadajcie sami :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIELONY MEGAMEN Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Luda piszcie cosik :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIELONY MEGAMEN Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Smutki wielkie :( nikt nie ma zdjęć ?? karty... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 :x ZIELONY MEGAMEN nie wydaje sie Tobie ze zdeka przeginasz :!: to jest 1 ostrzezenie - 2 to bedzie ban (na tydzien) :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...