piniusz Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Dopiero co zainstalowłem LINUX'a. Wybrałem tryb textowy, i chciałbym przejść w graficzny. Mam zainstalowany właśnie GNOME. Nie wiem jak to zrobić. W przyszłości poduczę się:)) Możecie mi pomóc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piniusz Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Juz wiem:)) Dla tych, których to interesuje---> startx :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piniusz Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Jeszcze jedno...a propos USB w LINUXie. Jak go zainstalowac? Nie moge prze konfiguratora. Nie mam sterow do NetMod'a(z Dialogu). Moze ktos z Was je ma? Albo wie jak zainstalowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 np. tak: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Taaak... dawno tego nie widziałem... zgubiłem linka ;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...