tomekg Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 nigdy nie używałem exela więc jak pomnożyć a1 przez b1 i otrzymać wynik w c1 exel jest anglik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 nigdy nie używałem exela więc jak pomnożyć a1 przez b1 i otrzymać wynik w c1 exel jest anglik uczyli mnie tego w tym roku w szkole na informatyce POWAGA taka szkola! piszesz procedurke a jakiejsc komorce gdzie ma byc wynik : A1+B2=i tu wipsujesz chyba nazwe komorki albo nic nie pamietam spalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khorne Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 klikasz na c1 i piszesz =a1*b1 i tyle :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khorne Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 uczyli mnie tego w tym roku w szkole na informatyce POWAGA taka szkola! piszesz procedurke a jakiejsc komorce gdzie ma byc wynik : A1+B2=i tu wipsujesz chyba nazwe komorki albo nic nie pamietam spalem. haha nieźle se pospałeś Tristan :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...