Grzegorz :D Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Prosba o pomoc - pojawiaja sie pasy na obrazie po 2-giej scenie w 3DMarku - gierki sie odpalaja albo wcale max 2 sek. Próbowałem na 3 zasilaczach - lipa. Karta sprawdzana na płycie Solteka (nForce 2) wynik w 3DMarku 8056 pkt. Powiedzcie jak to zrobić żeby chodziło !! :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz :D Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 dajcie jakieś nadzieje !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 ...na 3 zasilaczach firmy codegen? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz :D Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 jeden z nich to codegen a reszta to jakies ,,,,,,,, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Pewnie zasialcz nie wyrabia moj Deer 350W ledwo zipie z ta karta na pokladzie. Na drugim miejscu krata wadliwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz :D Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 przed chwilą sigałem HIS 9000pro - pięknie !!! Karta sprawdzana na Solteku !!!!!! - działa 8056 pkt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz :D Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 moze ziac od kolesi ze sklepu 8500 le ??? jest szansa na zmiane ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 9000 zre chyba mniej prondu wiec nic dziwnego ze dziala. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz :D Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 masz jakies propozycje moze zamiana ?? 9100 na 9000pro ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz :D Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 zasilacz na którym u kolesia sprawdzałem 9100(i chodziła) był u mnie w kompie i nie działa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Zmień zasilacz, nie kartę. Insza inszość- zasilanie slotu AGP na BX było dosyć niedoskonałe, o ile pamiętam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...