Skocz do zawartości
WEB

LCD 17" - co polecacie?

Rekomendowane odpowiedzi

Jatem własnie przed zakupem LCDka i nie wiem co wybrać i na co przede wszystkim patrzeć ?? Licze na kilka porad, które na pewno przydadzą się tutaj też innym użytkownikom.

Piszcie o Firmach, cenach , parametrach, a najlepiej napiszcie co macie i jak to się sprawuje!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybym tyle miał to bym brał tylko ten monitor IIYAMA AS4332UT mniodzio po prostu. Kąty widzenia po 160 stopni, response time 25ms, kontrast 500:1, hub usb, dwa wejścia DVI i wejście S-Video. Może kiedyś uzbieram (choć i tak właśnie potaniał o 150 zeta).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybym tyle miał to bym brał tylko ten monitor IIYAMA AS4332UT mniodzio po prostu. Kąty widzenia po 160 stopni, response time 25ms, kontrast 500:1, hub usb, dwa wejścia DVI i wejście S-Video. Może kiedyś uzbieram (choć i tak właśnie potaniał o 150 zeta).

Nie powiem też mi się podoba już kombinuje jak go "łyknąć" do końca roku"... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy miałem praktyke w Optimusie w te wakacje to jeden gość tam twierdził, że LCD to jeszcze nie ta jakość i za wysoka cena - powiedział, że na prawdę warto poczekać jeszcze 2 lata i poniżej 1000 będzie juz cos na prawdę ekstra....

Zgadzacie się z tą opinią?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Będą tanieć, zresztą już się tak dzieje. A technologie też są cały czas poprawiane. Zresztą tak jest ze wszystkim, nie tylko z LCD, popatrz na ceny 17 calowych CRT.

Co do jakości LCD to już teraz można bardzo fajne rzeczy dostać, ale cena minimum to ze 2k za 15 cali i 3k za 17, o większych strach wspominac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...