WEB Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Jatem własnie przed zakupem LCDka i nie wiem co wybrać i na co przede wszystkim patrzeć ?? Licze na kilka porad, które na pewno przydadzą się tutaj też innym użytkownikom. Piszcie o Firmach, cenach , parametrach, a najlepiej napiszcie co macie i jak to się sprawuje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Gdybym tyle miał to bym brał tylko ten monitor IIYAMA AS4332UT mniodzio po prostu. Kąty widzenia po 160 stopni, response time 25ms, kontrast 500:1, hub usb, dwa wejścia DVI i wejście S-Video. Może kiedyś uzbieram (choć i tak właśnie potaniał o 150 zeta). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 nec 1760nx black Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WEB Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 No zapomniałem dodać, że masymalni moge z niego wyłożyć 2000 ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exmister Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 nec 1760nx white --> taki mam i jestem zadowolonym uzytkownikiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoobi Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 acer 721 16ms 450kontrast 160stopni ale kosztuje nieco ponad 2000pln...... Iyama tez jest ok, ale chyba slaob z czasami reakcji :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smartek Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Najlepszym monitorem LCD 17" za niska cena jak na 17" i dobre paramtery jest CTX PV722i/e !! Polecam! Mam ok 3 miesiecy i jestem baardzo zadowolony.. wiecej na www.ctx.pl pozdro ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Gdybym tyle miał to bym brał tylko ten monitor IIYAMA AS4332UT mniodzio po prostu. Kąty widzenia po 160 stopni, response time 25ms, kontrast 500:1, hub usb, dwa wejścia DVI i wejście S-Video. Może kiedyś uzbieram (choć i tak właśnie potaniał o 150 zeta). Nie powiem też mi się podoba już kombinuje jak go "łyknąć" do końca roku"... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WEB Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Kiedy miałem praktyke w Optimusie w te wakacje to jeden gość tam twierdził, że LCD to jeszcze nie ta jakość i za wysoka cena - powiedział, że na prawdę warto poczekać jeszcze 2 lata i poniżej 1000 będzie juz cos na prawdę ekstra.... Zgadzacie się z tą opinią? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Będą tanieć, zresztą już się tak dzieje. A technologie też są cały czas poprawiane. Zresztą tak jest ze wszystkim, nie tylko z LCD, popatrz na ceny 17 calowych CRT. Co do jakości LCD to już teraz można bardzo fajne rzeczy dostać, ale cena minimum to ze 2k za 15 cali i 3k za 17, o większych strach wspominac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 jesli LCD to tylko ;) NEC ew. DELL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WEB Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Czy w takim razie uważacie że LCD 17" poniżej 2000zł jest marnej jakości i nie warto wydac tyle kasy na coś co za rok będzie warte moż 1200 ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...