tomek176 Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Mam już rok Asmaxa 690 i niedawno się zepsół ... dałem go do serwisu, naprawili i teram występuje problem częstego "zapychania się routera"... tzn po jakiejś 1-2h pracy ruter się zawiesza. Co mam z tym zrobić ??? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 mam asmaxa 660 :> troche starszy model od twojego.. moj po okolo roku poprosu wiesza sie.. tak jak u ciebie.. u mnie winny jest zaislacz bo costam sie wylalo po rozkreceniu ;] sproboj wymienic zasilacz na nowy moze pomoze. A wogule reklamuj go jak mozesz bo powinni ci go naprawic/wymienic jak takie zecy sie dzieja.. btw. moj lezy sobie w pudelku :P server rox =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek176 Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 no ale ja mam na nim siec. serwis trwa 3 tygodnie... wiec wiesz jak to jest bez sieci... wiara się burzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 w miare mozliwosci udostepnij net ze swojego kompa.. i zanies to do servisu [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...