Toolek Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Kupiłem właśnie grę ONI. I po wyświetleniu intra... No właśnie...KONIEC!!! Gra się zacina i mam czarny ekran! HELP!!! PS.Acha... Mam Windows XP. Może w tym problem? BŁAGAM POMOCY!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Napisz dokladnie jakim sprzetem dysponujesz, systemem operacyjnym, wersja sterownikow do karty graficznej i direct x'a, bo z twojej wypowiedzi niczego wywnioskowac sie nie da! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toolek Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Mam procesor: AMD Duron 801 MHz 128 MB RAM Karte graficzną: NVIDIA GeForce 2 MX 100/200 32 MB I jak już wspomniałem Windows XP Acha i DirectX 9.0b Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 na to zainstaluj inne detonatory do grafy, nie wiem czy jest sens instalowania Direct X'a 9 na takiej karcie graficznej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Może jakis patch rozwiązałby problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Tylko kombinacja z detonatorami pomoze. Roznie tez dziala winXP na roznych kompach. Dograj moze SP1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...