Recenzent_ Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 zalozylem konto pocztowe na serverze yahoo mam wiec login@yahoo.co.uk w outlooku wpisalem w pop3 i smtp yahoo.co.uk poprawne haslo jednak program nie laczy sie z yahoo.com i wyskakuje komunikat failed co moze byc przyczyna ? aha mam procesor Intel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 (...)mam procesor Intel A ja AMD 8). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recenzent_ Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 moze inaczej kto ma konto na yahoo.com i uzywa outlooka i co ma wpisane w konfiguracji czyli pop3 i smtp ? z gory dziekuje na info nie mam pojecia co sie dzieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 (...)mam procesor Intel A ja AMD 8). Tak, muszisz zmienic na AMD, bedzie dzialac :lol: a tak na serio, uzywasz tych ustawien co ci podali przy rejestracji ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 moze inaczej kto ma konto na yahoo.com i uzywa outlooka i co ma wpisane w konfiguracji czyli pop3 i smtp ? z gory dziekuje na info nie mam pojecia co sie dzieje Wszystko masz OK, poprostu darmowe konta Yahoo od jakiegos roku nie "obsluguja" Outlooka, Eudory itp. Zeby sprawdzic poczte musisz wlezc przez www. Gdzies tam nawet pisze o tym. Pozatym powinienes dostac ta informacje mailem od nich, przed zablokowaniem jeszcze tej pozytecznej funkcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recenzent_ Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 moze inaczej kto ma konto na yahoo.com i uzywa outlooka i co ma wpisane w konfiguracji czyli pop3 i smtp ? z gory dziekuje na info nie mam pojecia co sie dzieje Wszystko masz OK, poprostu darmowe konta Yahoo od jakiegos roku nie "obsluguja" Outlooka, Eudory itp. Zeby sprawdzic poczte musisz wlezc przez www. Gdzies tam nawet pisze o tym. Pozatym powinienes dostac ta informacje mailem od nich, przed zablokowaniem jeszcze tej pozytecznej funkcji. ehh wstyd na mnie : | powinienem przeczytac przynajmniej maila powitalnego ehh zaraz to zrobie niemniej dzieki reed Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...