Milo Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Może być całkiem ciekawe jak ktos śćiągnie niech sie podzieli wrazeniami tutaj macie więcej informacji http://www.metropolis-software.com/GZero.html Tutaj macie link do śćiągnięćia potrzebny program BitTorrent http://siec2.dedicate.pl/~torrent/uploads/...%20ZERO.torrent Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Dno.. naprawde dno. Pogralem troche i napisze tyle, ze gra jest bardzo liniowa i nieurozmicona. Malo broni, mozliwosci ruchu i wieje nuda na calej lini. Dobilo mnie to, ze mozna sie poruszac tylko w plaszczyznie poziomej... nie mozna skakac, wspinac sie itp. Brak mozliwosci regulacji widoku kamery tez nie ulatwia rozgrywki. Przeciwnicy zachowoja sie jak srednio rozgarnieci debile w wysokim stadium choroby alzheimera.. jak im znikniesz z oczu natychmiast zapominaja ze cie widzieli :) Moja ocena to 4/10 - trzymac sie z daleka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi... Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Boże jak ja kochałem się w Gorky 17. Obok jagged aliance to jedna z moich ulubionyh gier. To co zrobili z jej następcą to szkoda gadać. Syf jakich mało, nuuuda dająca o sobie znać już pod koniec pierwszej misji. Tuptanie spowodowane biegiem jest bardziej donośnym dźwiękiem niż strzał z jakiegoś pistoletu (bez tłumika oczywiście, poco to komu ?..). Załosne to normalnie! Zero taktyki, myślenia; zero potworków, mutantów; jedno wielkie dno i tyle :( No i ta nowatorska grafika... zwłaszcza w misji treningowej- tak piździ po oczach że może głowa rozpoleć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1984 Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 tak to jest jak sie robi gre w pol roku, dobrze ze jej nie kupilem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Dzięki za ostrzeżenie :( 17 - niby nie była rozbudowana, ale (przynajmniej dla mnie) niesamowicie grywalna. Jak przechodzisz grę ok 3 razy to znaczy że jest niezła :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Gorky 17 to była wywalista giera, jakbym miał czas to na bank bym po nią sięgnął nie jeden raz jeszcze. A kolejnej części nie widziałem i nie grałem- z tego co piszecie to może lepiej pozostać w nieświadomości. Ale dla gorky 17 wielki szacunek, giera full wypas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...