Junior Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Mam nadzieje że będzie sie z czego pośmiać . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 oka ja tez zgram - u mnie leci kompresja w locie do divx ale nie moge wam zagwarantowc ze dzwiek sie zsynchronizuje - ostatnio mi cos sie rozjezdzaja na 2 godzinnym, filmie pod koniec mam juz roznice 3 minutowa :/ - przedtem tego nie bylo Do bruce czy instalowales divx z np klcodecs (paczki kodekow) bo jesli tak to sie nie da czesto kompresowac do divx - musisz zainstalwac samego divixa scignietego ze stronki - a jesli go masz sprooboj zainstalowac jeszcze raz jeden na drugi jak Ci sie rozjedzie dzwiek z obrazem, to DivFix sobie z tym poradzi bez problemow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 witam postaram sie nagrac to dzisiaj z dvb, zrobie ladnego divx i wrzuce na nukleona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 wszyscy czekamy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 IDEALNE JEST TO HASŁO CO KIEDYŚ REED NAPISAŁ" A TO POLSKA WŁAŚNIE He, he to nie hasło Reed'a tylko cytat z "Wesela" Wyspiańskiego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 nikt jeszcze programu nie widział a topic juz ma 3 strony ,to co będzie po programie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 to bedzie ubaw, ostatnio oglądalem o "elektrykach" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Niezły był fachman nr.2 od płytek, ten który po iluś tam browarach, nie był w stanie płytką wcelować w odpowiednie miejsce na ścianie. :lol: Fajnie nakładał zaprawę palcem na fugi. 8O Pod koniec był niezły tekst: Jak dla Pana - 70 zł. A jak bym Pana nieznał, to też - 70 zł :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 dla mnie nic nie przebije odcinka z radioscetami (?) czy jakos tak ... :lol: mialem ladny zlew jak weszlo ich 5 i kazdy z nich pokazywal w innym miejscu żyły wodne - kazal w inne miejsce szafki, lozka przestawiac , bioprady jakies wykrywali :lol: :twisted: :lol: zaje2biste to bylo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 dla mnie nic nie przebije odcinka z radioscetami (?) czy jakos tak ... :lol: mialem ladny zlew jak weszlo ich 5 i kazdy z nich pokazywal w innym miejscu żyły wodne - kazal w inne miejsce szafki, lozka przestawiac , bioprady jakies wykrywali :lol: :twisted: :lol: zaje2biste to bylo :wink: Najlepszy był ekran taki zielony kamyk w pudełku wyłożonym watą za chyba 270 pln. Ten koleś, który wykład robił o Ziemii, orbitach, ciekach wodnych, a później biegał z palsterkami, które przyklejach do podłogi i coś na nich pisał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 tylko, zeby ktos to nagral, bo ja zyje w dolinie bez tvn :] chetnie zdownloaduje :] :] :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Ehhh nie bądźcie tacy niecierpliwi! Przecież "Usterka" jest dopiero dzisiaj (poniedziałek). A to przepraszam, zwykle fimly sa w necie przed premierą :P ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 jestem przygotowany do nagrywania :) Jak nie wystapi zanik pradu albo cos nie walnie w disha to bedzie nagrane. Jaka jakosc chcecie? duzy plik czy maly zrobic ze streama? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 jestem przygotowany do nagrywania :) Jak nie wystapi zanik pradu albo cos nie walnie w disha to bedzie nagrane. Jaka jakosc chcecie? duzy plik czy maly zrobic ze streama?tak, zeby nie bylo wieksze niz 300MB :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 do nagrania pelna gotowosc do nagrania FTP terz jest gotowy (narazie niepodaje ip) (w tym miejscu chcialbym poprosic wszystkich ktozy potrafia cos w moim srwerku napsuc zeby nie psuli ;)) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 jestem przygotowany do nagrywania :) Jak nie wystapi zanik pradu albo cos nie walnie w disha to bedzie nagrane. Jaka jakosc chcecie? duzy plik czy maly zrobic ze streama?tak, zeby nie bylo wieksze niz 300MB :>Eeee jak bedzie dobry serwer tak chociaz ze 3MBit to moze byc i wiecej MB ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 jestem przygotowany do nagrywania :) Jak nie wystapi zanik pradu albo cos nie walnie w disha to bedzie nagrane. Jaka jakosc chcecie? duzy plik czy maly zrobic ze streama? jak najlepsza jakosc i skompresowane divixem najnowszym :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 szykujcie stream, czas nagli ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 nagrywa sie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 usterka!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 zaczyna sie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 gosciu prze dzik... 20zl za zmiane w biosie i obmacanie laski :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 wg mnie przeginaja.... gdybym widzial taka idiotke to bym w zyciu nie pomyslal, ze moze otworzyc obudowe i odwrocic kabelek od LPT'a :? bez przesadyzmu :? usterka - lipa :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziaDzia Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Dokladnie !! Maxymalna idiotka :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 naciagany ten program na maksa , odwrucony kabelek lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 eeee goowno - tyle rzeczy mozna bylo zmienic, przestawic, poucinac a oni kabelek przelozyli - ŻENADA .... skoro drukarka wczesniej chodzila i sie "zepsula" to chyba logiczne ze nikt nie zmienial kabli na plycie - bo wtedy nawet laik samemu by problemu szukal albo chociaz wspomnial ze bylo zmieniane cos na plycie - ja bym wyszedl z takiego zalozenia :? ciezko by mi bylo wpasc na taki knif ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 nom..bez sensu z tym kablem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Ale sprzęt mają ciekawe co to jest ... morze z pentium 233 ja musze powiedzieć że pierwszy raz się spotykam z podłączeniem drukarki przez kabel ide.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 JA pier...ole ! najlepszy kolo: "drukuj ! proszę cię ! drukuj !" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 "ona wie że musi pobrać ten papier, tylko niewie jak to zrealizować" :lol: ten tekst mnie rozwalił (i wymyślił to po 2h) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...