Skocz do zawartości
Egeba

Program "Usterka"- ZOBACZ KONIECZNIE!!!

Rekomendowane odpowiedzi

oka ja tez zgram - u mnie leci kompresja w locie do divx ale nie moge wam zagwarantowc ze dzwiek sie zsynchronizuje - ostatnio mi cos sie rozjezdzaja na 2 godzinnym, filmie pod koniec mam juz roznice 3 minutowa :/ - przedtem tego nie bylo

Do bruce czy instalowales divx z np klcodecs (paczki kodekow)

bo jesli tak to sie nie da czesto kompresowac do divx - musisz zainstalwac samego divixa scignietego ze stronki - a jesli go masz sprooboj zainstalowac jeszcze raz jeden na drugi

jak Ci sie rozjedzie dzwiek z obrazem, to DivFix sobie z tym poradzi bez problemow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niezły był fachman nr.2 od płytek, ten który po iluś tam browarach, nie był w stanie płytką wcelować w odpowiednie miejsce na ścianie. :lol:

Fajnie nakładał zaprawę palcem na fugi. 8O

Pod koniec był niezły tekst:

Jak dla Pana - 70 zł.

A jak bym Pana nieznał, to też - 70 zł

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla mnie nic nie przebije odcinka z radioscetami (?) czy jakos tak ... :lol:

mialem ladny zlew jak weszlo ich 5 i kazdy z nich pokazywal w innym miejscu żyły wodne - kazal w inne miejsce szafki, lozka przestawiac , bioprady jakies wykrywali :lol: :twisted: :lol:

zaje2biste to bylo :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla mnie nic nie przebije odcinka z radioscetami (?) czy jakos tak ...  :lol: 

mialem ladny zlew jak weszlo ich 5 i kazdy z nich pokazywal w innym miejscu żyły wodne - kazal w inne miejsce szafki, lozka przestawiac , bioprady jakies wykrywali  :lol:  :twisted:  :lol: 

zaje2biste to bylo  :wink:

Najlepszy był ekran taki zielony kamyk w pudełku wyłożonym watą za chyba 270 pln.

Ten koleś, który wykład robił o Ziemii, orbitach, ciekach wodnych, a później biegał z palsterkami, które przyklejach do podłogi i coś na nich pisał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jestem przygotowany do nagrywania :) Jak nie wystapi zanik pradu albo cos nie walnie w disha to bedzie nagrane. Jaka jakosc chcecie? duzy plik czy maly zrobic ze streama?

tak, zeby nie bylo wieksze niz 300MB :>
Eeee jak bedzie dobry serwer tak chociaz ze 3MBit to moze byc i wiecej MB ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eeee goowno - tyle rzeczy mozna bylo zmienic, przestawic, poucinac a oni kabelek przelozyli - ŻENADA ....

skoro drukarka wczesniej chodzila i sie "zepsula" to chyba logiczne ze nikt nie zmienial kabli na plycie - bo wtedy nawet laik samemu by problemu szukal albo chociaz wspomnial ze bylo zmieniane cos na plycie - ja bym wyszedl z takiego zalozenia :?

ciezko by mi bylo wpasc na taki knif ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi