noose Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Gie-eN-Zet: dobrze mowisz.... gdyby wszystko chodzilo, a bym zobaczyl taka idiotke, ktora wyglada na taka co nie wie jak obsluzyc srobokret, to tez bym sie za niego nie bral :? zenada :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 e szit zapomnialem o programie i koncowke zobaczylem - niech nie wciskaja kitu ze drukarka z odwroconym kablem wydrukuje strone testowa chyba ze ma opcje test ale na pewno nie ten hp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 hehe przynajmnej nie kosili kasy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 huhuhu usterka do [gluteus maximus] w sumie, nie wiem czy bym na to wpadl biorac pod uwage ze komp byl przedpotopowy. Mozliwe ze wyjolbym kabel zeby go oblookac/wyczyscic i wsadzil bym pozniej dobrze. Z biosem jakos by poszlo. W sumie troche kicz. Ale wszystko wynagrodzil mi ostatni fachowiec: "Druku, prosze, drukuj" ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Ale sprzęt mają ciekawe co to jest ... morze z pentium 233 ja musze powiedzieć że pierwszy raz się spotykam z podłączeniem drukarki przez kabel ide.... Jaki kabel ide?? Chyba nie pamietasz czasow gdzie z mobo bylo zintegorowane tylko wyjscie na klawe :P Aż dziw bierze że żaden nie chcial format c robić, może nie umieli :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 PORAŻKA PORAŻKA I JESZCZE RAZ PORAŻKA Nie było polewki. Nie było spalonych zasiłek Codegen Nie było ukruszonych AMDków Nie było niewykrywalnych dysków SATA Nie było wieszających sie po modowaniu Radków 9500... Była drukarka :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 ...a przy takim zwyklym drukowaniu nie moze sie zmobilizowac rotfl :lol: ale ogolnie program mi sie nie podobal. mogli cos lepszego wymyslic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 IGI: test ma kazda drukarka atramentowa.... :P kamerek: ja tez bym nie kosil jakbym nie wiedzial co jest :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 ostatni byl najlepszy 7 stron testu i twierdzil ze drukarka walnieta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 e a ja bym sprawdzil - juz tyle zeczy widzialem na swiecie ze sie nauczylem sprawdzac kompa od najbardziej podstawowych zeczy np nie dziala siec pierwsze co robie sprawdzam kabel potem karte itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 kurcze przegapilem :cry::cry::cry::cry::cry: nagral moze ktos to na kompie :?: chetnie bym sobie chacial to zobaczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 ok nagralem teraz sie kompresuje za jakies 40 min bedzie na ftp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 e szit zapomnialem o programie i koncowke zobaczylem - niech nie wciskaja kitu ze drukarka z odwroconym kablem wydrukuje strone testowa chyba ze ma opcje test ale na pewno nie ten hp Ten HP ma strone testowa. Jest ona nawet "wczytana" :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 TVN - October 06 21 58 40.mpg 1˙282˙265˙088 bajtów :) wycinam reklame wlasnie i zaraz zrobie divx chyba ze ktos chce czystego strema:D co do programu to hmm zrobilbym to inaczej 1. test >lpt1 jak nie idzie to w biosie, w biosie ok, znowu echo na drukarke a potem kabelek w srodku:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Jak widziałem tych fachowców to mi sie smiać chciało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Ale sprzęt mają ciekawe co to jest ... morze z pentium 233 ja musze powiedzieć że pierwszy raz się spotykam z podłączeniem drukarki przez kabel ide.... Jaki kabel ide?? Chyba nie pamietasz czasow gdzie z mobo bylo zintegorowane tylko wyjscie na klawe :P Aż dziw bierze że żaden nie chcial format c robić, może nie umieli :] a jak się ten kabelek nazywa??? on nawet był podobny do kableka co się podłancza hdd/cd/dvd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 noose nie wciskaj mi kitu jaka ma test ?? moj zaden hp nie mial i nie ma zaden ktorego mialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 :arrow: kombinowali, kombinowali... i nic nie wykombinowali. liczy sie, ze nic nie kasowali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GSI Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 ale LOL ja pierdziele najlepszy był ostatni typ : jakie on pier...oły gadał jak smęcił . dobry był motyw jak mu rece na głowe dawała :) LOLLLLLLLL Powiem tak wredna usterka z tym kablem dobrze ze wiekszosc ma nowe kompy gdzie nie ma bola zeby sie pomylic z ta wtyczka :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 hehe przynajmnej nie kosili kasy :) a szkoda - informatycy mogli skasowac TVN na jakas ladna sumke - takie goowno wymyslili i za darmo mieli program kosztem "wyksztalconych" a tak to daja jakims tapeciarzom, pseudoelektrykom czy innym fagasom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 chyba nie nazywasz testem ten z sterownikoe - bo zeby ten wydrukowac trzeba miec dobrze kabelek podlaczony a z tego co widzialem ten drukowali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 heh ten ostatni byl TRAGICZNY!!! z reszta wszyscy byli generalnie. Ale ostatni po prostu powinien sie powiesic i zabrac za cos na jego poziomie (NIC!!!) a nie za komputery. Przeciez ten ciul wygladal jakby 1 razy na oczy to widzial....zalosne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Ale sprzęt mają ciekawe co to jest ... morze z pentium 233 ja musze powiedzieć że pierwszy raz się spotykam z podłączeniem drukarki przez kabel ide.... Jaki kabel ide?? Chyba nie pamietasz czasow gdzie z mobo bylo zintegorowane tylko wyjscie na klawe :P Aż dziw bierze że żaden nie chcial format c robić, może nie umieli :] a jak się ten kabelek nazywa??? on nawet był podobny do kableka co się podłancza hdd/cd/dvd nie wiem jak sie nazwywa, teraz juz takich nieprodukuja :] podobny byl, ale mial mniel zyl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 żenada nie z tej ziemi, to jest według mnie polewanie się z informatyków, ciekaw jestem co by zrobił ten ich specjalista "INFORMATYK" (ten który tą usterkę wymyślił) gdybym mu np. wykasował z rejestru HKEY_CLASSES_ROOT wyciął .exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 wg mnie przeginaja.... gdybym widzial taka idiotke to bym w zyciu nie pomyslal, ze moze otworzyc obudowe i odwrocic kabelek od LPT'a :? bez przesadyzmu :? usterka - lipa :? naciagany ten program na maksa , odwrucony kabelek lol eeee goowno - tyle rzeczy mozna bylo zmienic, przestawic, poucinac a oni kabelek przelozyli - ŻENADA .... skoro drukarka wczesniej chodzila i sie "zepsula" to chyba logiczne ze nikt nie zmienial kabli na plycie - bo wtedy nawet laik samemu by problemu szukal albo chociaz wspomnial ze bylo zmieniane cos na plycie - ja bym wyszedl z takiego zalozenia :? ciezko by mi bylo wpasc na taki knif ... fakt fakt troche przesadzili z ta "normalna usterka" :? JA pier...ole ! najlepszy kolo: "drukuj ! proszę cię ! drukuj !" a drukarka na to - niemozliwe ;) :P :lol: "ona wie że musi pobrać ten papier, tylko niewie jak to zrealizować" :lol: ten tekst mnie rozwalił (i wymyślił to po 2h) :lol: Ale sprzęt mają ciekawe co to jest ... morze z pentium 233 ja musze powiedzieć że pierwszy raz się spotykam z podłączeniem drukarki przez kabel ide.... Jaki kabel ide?? Chyba nie pamietasz czasow gdzie z mobo bylo zintegorowane tylko wyjscie na klawe :P Aż dziw bierze że żaden nie chcial format c robić, może nie umieli :] moze moze ;) PORAŻKA PORAŻKA I JESZCZE RAZ PORAŻKA Nie było polewki. Nie było spalonych zasiłek Codegen Nie było ukruszonych AMDków Nie było niewykrywalnych dysków SATA Nie było wieszających sie po modowaniu Radków 9500... Była drukarka :lol: jacy ynformatycy taka usterka ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Mi sie najbardziej podobalo jak kolo 'pomagal' drukarce - wpychal papier 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Gdyby ta kobita się do mnie odzywała tak jak do tego gościa co odwrócił kabelek ale w biosie nie włączył portu LPT to bym wyszedł i jej nie pomógł. Poza gdybym sprawdzał kompa zacząłbym od sterowników bo patrząc na tą idiotkę bez śrubokręta nigdy bym sie nie spodziewał żę kabel jest odwrócony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 ejj mowcie sobie co chcecie - te ich "usterki" sa delikatnie mowiac nie typowe - odrocony kabel ? mogli chociaz powiedziec ze komputer ktos tam skladal i nie wiadomo czy dobrze to zrobil czy cos ... a nie odwrocony kabelek - shit i tyle .... to samo bylo z alarmami - qr.na alarm chodzil i "nagle" sie zwroka przestawila - PORAŻKA !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireman Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 noi po bólu panowie i panie dobry był tekścik: nużki w kablu muszą być zepsute noramlnmie LOL własciwie to nie bylo smieszne, to swiadczy o poziomie wiedzy, ale zauwazcie ze jako jedyni panowie potrafili zlozyc broz tzn 0zl. ale kiedys zastanawialem sie nad istota tego programu i doszedlem do wniosku ze usterki prezentowane w programie maja podloze w wiekszosci teoretyczne tzn. na przykl. dzisiejszego odcinka- drukarka przestaje drukowac, myslimy brak tuszu, poprostu nawala drukara, zagiety kabel, wtyczka wypadla z gniazda, ale kto by pomyslal ze od tak sobie kabel jest zle wlozony... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 chyba nie nazywasz testem ten z sterownikoe - bo zeby ten wydrukowac trzeba miec dobrze kabelek podlaczony a z tego co widzialem ten drukowali Ja na 695C miałem pod przycieksiem ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>nia drukarki taki inny przycisk i jak go przytrzymałeś to się drukowała strona testowa..... o hp takie bzdety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...