Gość Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 to co z tym forum??? programisci odzywajta sie! skad wizasc script niech ktorys macho to przerobi tak zeby bylo wrzucic na servera i go!. Ja bym u siebie zrobil FTPa ale nie jak postawic servera : moj linuszek stoi za firewallem a to wsio wychodzi na chello (nie stale IP :( ). Jak jest z SDI???. A moze ktos ma serverek w pracy i tam by udostepnij space???. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 http://www.phpbb.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 hehe planujecie mala rebelie ? ;]2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Ja nic nie planuje ! mnie to wisi ! Poprostu czuje obywatelski obowiazek pomocy ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 http://www.phpbb.com/hehe a moze dokladniej jak i z czym to sie je ja jestem zupelnie zielony w tej spraiwe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 to co z tym forum??? programisci odzywajta sie! skad wizasc script niech ktorys macho to przerobi tak zeby bylo wrzucic na servera i go!. Ja bym u siebie zrobil FTPa ale nie jak postawic servera : moj linuszek stoi za firewallem a to wsio wychodzi na chello (nie stale IP :( ). Jak jest z SDI???. A moze ktos ma serverek w pracy i tam by udostepnij space???.Na SDI to nie da rady !! (za wolne) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 to co z tym forum??? programisci odzywajta sie! skad wizasc script niech ktorys macho to przerobi tak zeby bylo wrzucic na servera i go!. Ja bym u siebie zrobil FTPa ale nie jak postawic servera : moj linuszek stoi za firewallem a to wsio wychodzi na chello (nie stale IP :( ). Jak jest z SDI???. A moze ktos ma serverek w pracy i tam by udostepnij space???.Na SDI to nie da rady !! (za wolne)to moze ktos ma staleke w robocie??? ktos sie chiwali ze ma 1MBit :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 to co z tym forum??? programisci odzywajta sie! skad wizasc script niech ktorys macho to przerobi tak zeby bylo wrzucic na servera i go!. Ja bym u siebie zrobil FTPa ale nie jak postawic servera : moj linuszek stoi za firewallem a to wsio wychodzi na chello (nie stale IP :( ). Jak jest z SDI???. A moze ktos ma serverek w pracy i tam by udostepnij space???.Na SDI to nie da rady !! (za wolne)to moze ktos ma staleke w robocie??? ktos sie chiwali ze ma 1MBit :PAle kto będzie chciał sobie obciążać łącze ?? Poza tym żaden użytkownik nie ma indywidualnie 1Mb tylko dzieli tą przędkość z kimś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Ale kto będzie chciał sobie obciążać łącze ?? Poza tym żaden użytkownik nie ma indywidualnie 1Mb tylko dzieli tą przędkość z kimś. 1Mb to jeszcze realne miec samemu a szczegolnie w pracy, zgadzam sie co do checi obciazania. ;) Tak wogole to o jakim forum mowa bo nie bylo mnie 3,5 dnia i nie jestem na czasie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Ale kto będzie chciał sobie obciążać łącze ?? Poza tym żaden użytkownik nie ma indywidualnie 1Mb tylko dzieli tą przędkość z kimś. 1Mb to jeszcze realne miec samemu a szczegolnie w pracy, zgadzam sie co do checi obciazania. ;) Tak wogole to o jakim forum mowa bo nie bylo mnie 3,5 dnia i nie jestem na czasie. a zmieniło się tyle że to w głowie się nie mieści, ile postów usuniętych, od czasów pamiętnego flowermana tyle się nie działo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Ale kto będzie chciał sobie obciążać łącze ?? Poza tym żaden użytkownik nie ma indywidualnie 1Mb tylko dzieli tą przędkość z kimś. 1Mb to jeszcze realne miec samemu a szczegolnie w pracy, zgadzam sie co do checi obciazania. ;) Tak wogole to o jakim forum mowa bo nie bylo mnie 3,5 dnia i nie jestem na czasie. a zmieniło się tyle że to w głowie się nie mieści, ile postów usuniętych, od czasów pamiętnego flowermana tyle się nie działo Jak to jakie forum konkurencyjne dla tweak'a :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Ja nic nie planuje ! mnie to wisi ! Poprostu czuje obywatelski obowiazek pomocy ! buhaha :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 jakiego pamiętnego flowermana ja nim jestem tylko że dostałem... (wiecie co) i mam inny login Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 jakiego pamiętnego flowermana ja nim jestem tylko że dostałem... (wiecie co) i mam inny login ale teraz masz bardziej twarzową xwkę ;) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Tristan, ja mam spore konto na www.titan-lux.com.pl Interesuje cie ? Aha, musi być z dostepem do shell' a ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...