Skocz do zawartości
mazz

Komputronik - zakup przez net...

Rekomendowane odpowiedzi

heja,

zastanawiam sie nad kupnem plyty i ramu z Komputronika, ale nie wiem czy to pewna firma... gdybym mial mozliwosc kupna pozadanego przezemnie sprzetu w Krakowie to bym sie nie zastanawial, a tak to zostalem zmuszony kupic te akcesoria przez net... i w zwiazku z tym mam do Was(osob ktore mialy cos z ta firma wspolnego) 2 pytania:

- mieliscie jakies problemy z 'nimi' ?

- ile trzeba czekac w rzeczywistosci na dostarczenie towaru, jakos nie chce mi sie wierzyc, abym na drugi dzien od zamowienia dostal wszystko co sobie zarzadalem:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spoko moj qmpel zamowil tam najpierw plyte shuttla, ale to niewazne i dostal po paru dniach, potem zamowil wentyla i nie policzyli mu za dostawe bo to bylo 100 zamowienie dnia czy cos takiego ;]]. Jak narazie nie ma zadnych problemow ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sobie z komputronika MP3 player zamówiłem przesyłke miało dostarczyś servisco i dostałem po kilq dniach a mieszkam w takiej dziurze ze się ciesze że mnie nawet znaleźli. Więc nie ma problemu. mozesz sobie na miejscu sprawdziś co i jak jest ze sprzętem. W moim było ok od sprzętu przez instrukcje po gwarancję. POLECAM!! a płacisz tylko 20 zyla za przesyłke poniżej 500 zł brutto, powyżej masz gratis!!! A zresztą wszystko mają napisane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym sie obawial o portfel ale co tam :)

anyway na ulicy libelta w komputroniku w poznaniu jest przemily (ale pedalsko brzmi ;))) pan z ktorym zawsze sobie pogadam... licze na dostep do oem'ow hyhyhyhy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heja,

zastanawiam sie nad kupnem plyty i ramu z Komputronika, ale nie wiem czy to pewna firma... gdybym mial mozliwosc kupna pozadanego przezemnie sprzetu w Krakowie to bym sie nie zastanawial, a tak to zostalem zmuszony kupic te akcesoria przez net... i w zwiazku z tym mam do Was(osob ktore mialy cos z ta firma wspolnego) 2 pytania:

- mieliscie jakies problemy z 'nimi' ?

- ile trzeba czekac w rzeczywistosci na dostarczenie towaru, jakos nie chce mi sie wierzyc, abym na drugi dzien od zamowienia dostal wszystko co sobie zarzadalem:)

Mazz a co chcesz kupic ze w krakowie tego nie ma??? tak z ciekawosci pytam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki wszystkim za szybkie odpowiedzi:)

erio, zalezy mi na plycie asusa i850e i rimmach 1066... w Krakowie znam tylko jedna liczaca sie firme - pcprojekt, ale oni nie sprzedaja tego i nie maja narazie zamiaru nic w tym kierunku zrobic:(

moze domyslasz sie gdzie moglbym jeszcze dostac taki sprzet w Krakowie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki ale te sklepy do ktorych podales mi linki tez nie prowadza sprzedazy pozadanego przezemnie sprzetu :(

no nic, jednak jestem zmuszony skorzystac z uslug Komputronika... moze nie taki diabel straszyny... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi