mazz Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 heja, zastanawiam sie nad kupnem plyty i ramu z Komputronika, ale nie wiem czy to pewna firma... gdybym mial mozliwosc kupna pozadanego przezemnie sprzetu w Krakowie to bym sie nie zastanawial, a tak to zostalem zmuszony kupic te akcesoria przez net... i w zwiazku z tym mam do Was(osob ktore mialy cos z ta firma wspolnego) 2 pytania: - mieliscie jakies problemy z 'nimi' ? - ile trzeba czekac w rzeczywistosci na dostarczenie towaru, jakos nie chce mi sie wierzyc, abym na drugi dzien od zamowienia dostal wszystko co sobie zarzadalem:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 no mozesz czasem dostać sprzęt poserwisowy... w rozwalonym kartoniku i bez kabli/instrukcji itp.... nie polecam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 spoko moj qmpel zamowil tam najpierw plyte shuttla, ale to niewazne i dostal po paru dniach, potem zamowil wentyla i nie policzyli mu za dostawe bo to bylo 100 zamowienie dnia czy cos takiego ;]]. Jak narazie nie ma zadnych problemow ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 heh no i mamy dwie zupelnie inne opinie dodam tylko, ze qmpel zamawial przez servisco tzn. dostawa byla przez servisco i spokojnie mogl obejrzec co ma dostac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yakko18 Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Ja sobie z komputronika MP3 player zamówiłem przesyłke miało dostarczyś servisco i dostałem po kilq dniach a mieszkam w takiej dziurze ze się ciesze że mnie nawet znaleźli. Więc nie ma problemu. mozesz sobie na miejscu sprawdziś co i jak jest ze sprzętem. W moim było ok od sprzętu przez instrukcje po gwarancję. POLECAM!! a płacisz tylko 20 zyla za przesyłke poniżej 500 zł brutto, powyżej masz gratis!!! A zresztą wszystko mają napisane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 a w krakowie Logosa niema ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 jeśli chodzi o komputronik to możesz kupować bez obaw. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 ja bym sie obawial o portfel ale co tam :) anyway na ulicy libelta w komputroniku w poznaniu jest przemily (ale pedalsko brzmi ;))) pan z ktorym zawsze sobie pogadam... licze na dostep do oem'ow hyhyhyhy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Zamawiałem już kilka razy z tego sklepu. Miałem też jedną reklamację Czekałem tylko 2 tygodnie zanim wróciła do mnie paczka z nowym sprzętem. :D oni są godni polecenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 ja u nich zamawiałem masę sprzętu i miałem zero problemów wszystko było spoko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 heja, zastanawiam sie nad kupnem plyty i ramu z Komputronika, ale nie wiem czy to pewna firma... gdybym mial mozliwosc kupna pozadanego przezemnie sprzetu w Krakowie to bym sie nie zastanawial, a tak to zostalem zmuszony kupic te akcesoria przez net... i w zwiazku z tym mam do Was(osob ktore mialy cos z ta firma wspolnego) 2 pytania: - mieliscie jakies problemy z 'nimi' ? - ile trzeba czekac w rzeczywistosci na dostarczenie towaru, jakos nie chce mi sie wierzyc, abym na drugi dzien od zamowienia dostal wszystko co sobie zarzadalem:) Mazz a co chcesz kupic ze w krakowie tego nie ma??? tak z ciekawosci pytam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazz Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 dzieki wszystkim za szybkie odpowiedzi:) erio, zalezy mi na plycie asusa i850e i rimmach 1066... w Krakowie znam tylko jedna liczaca sie firme - pcprojekt, ale oni nie sprzedaja tego i nie maja narazie zamiaru nic w tym kierunku zrobic:( moze domyslasz sie gdzie moglbym jeszcze dostac taki sprzet w Krakowie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 kotamoze i ta opnia spoozniona, ale zawsze :) komputroik jest ok firma, zero problemooff, a i asortyment spory :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 www.bit.krakow.pl www.rancom.pl www.rodan.net no i moj ulubiony www.pcprojekt.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazz Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 dzieki ale te sklepy do ktorych podales mi linki tez nie prowadza sprzedazy pozadanego przezemnie sprzetu :( no nic, jednak jestem zmuszony skorzystac z uslug Komputronika... moze nie taki diabel straszyny... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...