MORSZCZACHA Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Mam takie pytanie czy po podłączeniu kabla TV do telewizora z jednej strony i do ATI z drugiej , ustawieniu obrazu na TV oraz zamknięciu programów i zrestartowaniu PC musi objawiać się zwężonym obrazem tzn {przy uruchamianiu PC bios płyty głownej jest zwężony gdy kabel TV jest podłączony , problem znika przy wyciągniętym kablu,natomiast w windows obraz jest już ok] :?: Kartę Ati mam od miesiąca więc nie zabardzo wiem czy to jest prawidłowy objaw, poprzednio miałem GF/ti4800 i wszystko było ok. :idea: ATI9700pro 400/690 , Barton 2300Mhz, Soltek Kt-600,512 HyperX434 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitrASS Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Nie wiem czy musi ale u qmpla na radku dzieje sie dokładnie to samo i nic sobie z tego nie robi widocznie tak musi byc chociaz mogę sie mylić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 do czego używasz TV - jak do oglądania filmów to jest inny tryb pracy - TV Theatre (chyba tak to się nazywa) - przerzuca overlaya na TV - np. odpalasz film w małym oknie a na tv będzie na pełnym ekranie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vinkler Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Tak to normalne, mam Radka 9500, ale to prawie to samo i umnie dzieje się w identyczny sposób. Tak więc nie radze siętym przejmować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 u mnie tak samo ale co tam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 U mnie te same objawy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...