poloo Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 jak wyzej , jakas www albo cos? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelek Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 intel inside... :D :D :D Oni to wszystko produkuja :D A tak na serio to nie slyszalem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 InsideTNC www.insidetnc.co.kr (nawet jest wybór strony po polsku) miałem (jeszcze mam) GF2 MX-400 64MB 128 bitowa od ich. To koreańska firma. Karta spisywała się bardzo dobrze i na moim sprzęcie jak w podpisie na pasywnym chłodzeniu, bez radiatorów i pamięci miałem 3257 punktów w 3dmarku2001. co jak na tą kartę i taki sprzęt było całkiem dobrym wynikiem. co niektórzy na tym forum mają mniej na GF 4 MX (jak trafią na 64bitowego - co jest częste) nie pamiętam ale kupiłem ją chyba pod koniec 2001r albo na początku 2002r na WGK, jak byliśmy z kumplem składać mu sprzęt. W zasadzie to kupiliśmy dwie takie (jemu i mi) bo cena była atrakcyjna. I na podstawie tych dwóch nie mogę powiedzieć nic złego na temat tej firmy, wrecz przeciwnie żadnego problemu z kartami, wyniki dobre (jak na 2MX400 :wink: ) ogólnie mam pozytywne wrażenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Spotkałem się z "marką" insideTNC, przeważnie są to tanie i bardzo wykastrowane karty, np. GF4MX440 64bit :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 hmm jak widzę ta wcale nie jest taka wykastrowana Gforce ti4200 8x ultra/super ultra rdzeń 275 Mhz, mem 500/600 Mhz pamięć 128MB BGA 3,6/2,8 ns ciekawe jak się kręci ta "super ultra" z pamięciami 2,8 ns i jaka cena? ta też mi się podoba czyli robią całkiem przyzwoite karty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Te faktycznie są przyzwoite, tylko ciekawe po co w tej ti4200 dali radiatorek na enkoderze tv... chyba tylko dla ozdoby, bo ten układ prawie wcale się nie grzeje. Walizka to też moim zdaniem zbędny dodatek :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasquens Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Ten Ti4600 to ma system chlodzenia jak u Leadtek'a. Ja osobiscie nie mialem InsideTNC ale kumpel ma geforce'a 4 MX 440se 128bit i genera;nie chodzi bez problemow. Z podkrecanem to tak srednio maks chyba wycisnal 325/425. Za to ja na swoim starym no name dawalem ponad 350 na rdzen i ~500 na pamieci tylko ze moj mial infineony a jego jakis xelo czy inny szajs. Oczywiscie nie znaczy to ze nie nalezy kupowac produktow tej firmy, bo z podkrecaniem to jak wszyscy wiemy loteria jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poloo Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 tez mialem Gf2Ti firmy InsideTNC....a wlasciwie dwie bo pierwsza spalilem (tak to jest jak ktos leci na memorkach 510MHZ gdy defaultowo jest 400 :lol: :lol: ) ale wymienili na nowa i zadnych problemow (juz tylko na 475 bo szkoda mi jej bylo)...wiec firma ok... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Ja mam GF4mxse TNC i jedyny ból to to ze nie mam schematow do niej na V-moda bo pamieci sa niedovoltowane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Ja miałem GF2 MX400 128bit TNC i kręciła się wyśmienicie, wydajność też fajna była, powyżej 3000 3dmarków jeszcze na starym procu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Te faktycznie są przyzwoite, tylko ciekawe po co w tej ti4200 dali radiatorek na enkoderze tv... chyba tylko dla ozdoby, bo ten układ prawie wcale się nie grzeje. Walizka to też moim zdaniem zbędny dodatek :lol: Moze sie nie grzeje kiedy nie jest uzywany :-) pewnie podczas pracy tak, nie sprawdzaliscie tego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...