AdamDyczkowski Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Podczas ladowania gier, wyskakuje mi komunikat o krytycznym błedzie. i nie wiem co zrobic, w pomocy pisze ze mam za malo pamieci. mam 196 ramu i to chyba nie jest malo. Co mam zrobic? I o ile moge podkrecic swoja karte graficzna chodzi o szybkosc procesora i pamieci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 jak ci wyskakuje we wszystkich giercach i czasami sie system wiesz to prawdopodobnie masz WinMe :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: proponuje scandiska, nortona Utilities, a w ostatecznosci reinstalacje :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quill Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Albo masz zle chlodzonego proca, albo wacale :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 A ile stopni masz na procu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDyczkowski Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 mam win98, temp. procka 38stopni. Adam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Scandisk + defragmentacja mogą pomóc. Poza tym co się dzieje z godziną ? Jest 23:30, a wyświetla 21:30 ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 format c: i po klopocie :) powiem ci w tajemnicy ze zawsze pomaga 8) :lol: :lol: :lol: 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDyczkowski Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 To jest drugi format c: za kazdym jest tak samo, zrobilem defragmentacje i scandisk gruntowy i dalej nic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeRNaL Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 jak widze ze masz grafe zintegrowana to sie nie dziwie. to jest w zasadzie nieobraz sie kupa. jesli masz mozliwosc to w biosie zmien tzn zwieksz przydzielana pamiec. w sumie na niezintegrowanym intelu 8MB po zwiekszeniu na 16MB poszla mi gierka. a byl problem tego samego typu. powodzenia :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoobi Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 a moze masz malo na dysku lub partycji z systemem, wtedy nie radzi sobie z plkiem wymiany i pokazuje glupie komunikaty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 I pewno za drugim lub trzecim razem włącza się normalnie? U mnie też tak czasem się zdażało i nie miało to nic współnego z ilościąmiejsca na dysku(przynajmniej nic takiego nei zauważyłem). Najwyklejszym i 100 % skutecznym rozwiązniem jest reinstalka systemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDyczkowski Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Moja karta zasluguje na medal skoro w Quake 3 Arena, na najwyzszej rozdzielczosci bylo 15-20 klatek, a w Wolfenstainie na 800/600 full detale bylo 15 klatek, a teraz kicha nie chodza gry na 386, jak Centurion i takie inne duperele. A na dysku mam 10 GB wolnego miejsca. Adam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 adam no to rzeczywiscie na medal i to zloty (kategoria najgorsza grafika) :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Masz problem,ale chyba wiem w czym dzieło,prawdopodobnie nie wspólgraja ci kostki RAMu,spróbuj wyciagnąć jedną.Pamiętaj ze widziane nie znaczy że wspólpracuja chyba ze masz kości ECC w co wątpię.Na milenium to częsty problem przy łaczonych kosciach pamieci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Masz problem,ale chyba wiem w czym dzieło,prawdopodobnie nie wspólgraja ci kostki RAMu,spróbuj wyciagnąć jedną.Pamiętaj ze widziane nie znaczy że wspólpracuja chyba ze masz kości ECC w co wątpię.Na milenium to częsty problem przy łaczonych kosciach pamieci. Na 50% to właśnie pamięci. Drugie 50% to system :) Spróbuj ewentualnie startnąć dosa i zapuścić jakąś gierkę (Duke, Doom :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDyczkowski Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Wszystko gra, zrobilem reinstalke Win98 ma teraz Win XP. Wycignalem 64 Ramu, i wszystko gra, musze jeszcze tylko kupic 128 Ramu i w dluga. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Masz problem,ale chyba wiem w czym dzieło,prawdopodobnie nie wspólgraja ci kostki RAMu,spróbuj wyciagnąć jedną.Pamiętaj ze widziane nie znaczy że wspólpracuja chyba ze masz kości ECC w co wątpię.Na milenium to częsty problem przy łaczonych kosciach pamieci. on mial 98 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Masz problem,ale chyba wiem w czym dzieło,prawdopodobnie nie wspólgraja ci kostki RAMu,spróbuj wyciagnąć jedną.Pamiętaj ze widziane nie znaczy że wspólpracuja chyba ze masz kości ECC w co wątpię.Na milenium to częsty problem przy łaczonych kosciach pamieci. on mial 98 Masz rację ale heh na każdym windowsie ze SDRam spotkasz się z tym problemem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...