Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Podczas ladowania gier, wyskakuje mi komunikat o krytycznym błedzie.

i nie wiem co zrobic, w pomocy pisze ze mam za malo pamieci. mam 196 ramu i to chyba nie jest malo. Co mam zrobic?

I o ile moge podkrecic swoja karte graficzna chodzi o szybkosc procesora i pamieci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak ci wyskakuje we wszystkich giercach i czasami sie system wiesz to prawdopodobnie masz WinMe :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

proponuje scandiska, nortona Utilities, a w ostatecznosci reinstalacje :twisted: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak widze ze masz grafe zintegrowana to sie nie dziwie. to jest w zasadzie nieobraz sie kupa. jesli masz mozliwosc to w biosie zmien tzn zwieksz przydzielana pamiec. w sumie na niezintegrowanym intelu 8MB po zwiekszeniu na 16MB poszla mi gierka. a byl problem tego samego typu. powodzenia :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I pewno za drugim lub trzecim razem włącza się normalnie?

U mnie też tak czasem się zdażało i nie miało to nic współnego z ilościąmiejsca na dysku(przynajmniej nic takiego nei zauważyłem).

Najwyklejszym i 100 % skutecznym rozwiązniem jest reinstalka systemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja karta zasluguje na medal skoro w Quake 3 Arena, na najwyzszej rozdzielczosci bylo 15-20 klatek, a w Wolfenstainie na 800/600 full detale bylo 15 klatek, a teraz kicha nie chodza gry na 386, jak Centurion i takie inne duperele. A na dysku mam 10 GB wolnego miejsca.

Adam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz problem,ale chyba wiem w czym dzieło,prawdopodobnie nie wspólgraja ci kostki RAMu,spróbuj wyciagnąć jedną.Pamiętaj ze widziane nie znaczy że wspólpracuja chyba ze masz kości ECC w co wątpię.Na milenium to częsty problem przy łaczonych kosciach pamieci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz problem,ale chyba wiem w czym dzieło,prawdopodobnie nie wspólgraja ci kostki RAMu,spróbuj wyciagnąć jedną.Pamiętaj ze widziane nie znaczy że wspólpracuja chyba ze masz kości ECC w co wątpię.Na milenium to częsty problem przy łaczonych kosciach pamieci.

Na 50% to właśnie pamięci. Drugie 50% to system :) Spróbuj ewentualnie startnąć dosa i zapuścić jakąś gierkę (Duke, Doom :) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

on mial 98

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

on mial 98

Masz rację ale heh na każdym windowsie ze SDRam spotkasz się z tym problemem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...