renegade Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Witajcie; Na poczatku chcialem powiedziec ze przejrzalem archiwum i nie znalazlem odpowiedniej odpowiedzi na moje pytanie (może źle szukalem) a mianowicie; Zabieram sie do zakupu wyzej wymieninych głosników i mam pytanie do osob ktore ow wyzej wymieniony zestaw posiadaja - czy warto ! Pokoj mam maly, poniewaz meszkam w bloku i interesuje mnie czy to dobry wybor. pozdrawiam; renegade Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 ..byl w sprzedazy tesh zestaw 6700 razem z Livem albo z Audigy. i dla mnie bylby lepsza alternatywa. zwlaszcza jesli nie zalezy Ci na karcie i jestes w stanie dogadac sie ze sprzedawca albo jakims kolesiem ktory wlasnie jest na kupnie takiej karty. 6700 ma wiekszy glosnik niskich tonow i duzo lpszy glosnik centralny. ten 6 tylni to taki bajer ale reszta jest nie do pogardzenia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...