Robertosgd Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 kupilem niedawno wyzej wymieniona karte, i mam problem, 3d mark 2001 tak jak i 2003 wieszaja mi sie, tzn testy sobie leca az w pewnym momcie komputer sie restartuje, to samo dzieje sie w grach komputer w czasie gry w pewnym momecie sie restartuje sam, czy wie ktos w czym moze lezec problem? formatowalem nawet dysk i nagrywalem wszystko od poczatku ale niepomoglo :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 jaki masz zasialcz ?? z tego co piszesz wynika ze zasilka ci nie wyrabia, jesli masz jakiegos codegena, lub inne badziewie, to niestety czeka cie inwestycja w nowy zasilacz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Tak jak pisze przedmowaca porzycz od kumpla jakas dobra zasilke bo sadzac po podpisie jest co zasilac i napisz jak masz zasilke i podaj napiecia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertosgd Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 moj zasilacz to Codegen 300W, gf 4800 chodzil bez zarzutu a FX juz niedaje rady? aktualne napiecia to:(mowie o pulpicie)+33V -3.180,+5V -4.890, +12V - 12,350 ,+5Vsb - 4,830 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 sorx za mały ot ale mam pytanko: wymieniłeś ti4800 na fx5200:?: 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertosgd Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 tak ze wzgledu na brak pieniedzy...roznie bywa w zyciu i teraz jestem wkurzony bo niewytrzasne kasy na nowy zasilacz, jak by niepatrzec fx 5200 obsluguje 9.0 wiec w najnowszysch grach na moim kompie bedzie sie lepiej sprawowal niz 4800 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 (...)fx 5200 obsluguje 9.0 wiec w najnowszysch grach na moim kompie bedzie sie lepiej sprawowal niz 4800 oj, zebys sie nie zdziwil.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 (...)fx 5200 obsluguje 9.0 wiec w najnowszysch grach na moim kompie bedzie sie lepiej sprawowal niz 4800 oj, zebys sie nie zdziwil.... magia dx9 działa :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertosgd Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 hmmm no coz mozna to rozpatrywac pod kilkoma aspektami, nie wiem czy widzieicie roznice w grze obslugujacej 9.0 , w ktorej gra sie na 8.1 roznica jes kolosalna, osobiscie wole grac na nizszej rozdzielczosci a na 9.0 niz na wyzszej i na 8.1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 hmmm no coz mozna to rozpatrywac pod kilkoma aspektami, nie wiem czy widzieicie roznice w grze obslugujacej 9.0 , w ktorej gra sie na 8.1 roznica jes kolosalna, osobiscie wole grac na nizszej rozdzielczosci a na 9.0 niz na wyzszej i na 8.1 Dobra nie mam pytań.... :lol: ale jak Ci się podoba ten FX to prosze bardzo - byle zebyś nie pisał na forum "na moim FX 5200 strażnie wolno chodzą gierki o co chodzi?" :evil: BTW: gf 4800 chodził Ci, a teraz na FX'ie nie :o baaardzo dziwne :roll: :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertosgd Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 eh napewno niebede kierowal takich pytan,sprzedalem 4800 po cenowej cenie i kupujac fx a zaoszczedzilek duzo kasy i wcale niespodziewam sie niewiadomo jakich efektow i ze bedzie lepsza od 4800 bo tak niebedzie w kazdym razie narzekal niebede, wkurza mnie tylko to ze mi sie restartuje komp w czasie gry i w czasie 3dmarka i mam nadzieje ze ktos moze wskarze cos innego oprucz zasilacza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertosgd Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 "sklepowej cenie"* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 to jest oczywiste że na fx gierki wygladaja ładniej , np jak miałem 5200 winfasta to splinter cell wygladał bezapelacyjnie lepiej na fx niż na tym winfascie ktorego mam teraz (zwłaszcza promienie słoneczne), jednak na fx płynna gra w rozdziałce 1024x768 z wszystkimi detalami na full była niemozliwa (chyba ze ktos lubi pokaz slajdow) a na tym ti200 gra pływa a nawiązując docytuje "osobiscie wole grac na nizszej rozdzielczosci a na 9.0 niz na wyzszej i na 8.1" to zastanw sie czy ta rozdziałka nie bedzie za niska :) pozatym mam pytanie ile dałeś za tego fxa P.S. uzywaj opcji zmień Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertosgd Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 dalem 469zl + gra chrome ktora mozna luzem sprzedac za 40zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 noto chyba każdy mi przyzna racje żę big :lol: czemu ne kupiłeś ti4200 bo nie ma obsługi dx 9 ROTFL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 noto chyba każdy mi przyzna racje żę big :lol: czemu ne kupiłeś ti4200 bo nie ma obsługi dx 9 ROTFLracja to --> http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=8601 byłoby lepszym wyjściem a na allegro można by taniej trafić jeszcze czyli zgadzam się że :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertosgd Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 No wiec 4200 gainwarda i to 64 a nie 128 kosztuje 10 zl drozej od tego fx a, pozatym mialem juz w swojej histori 4200 i lubie testowac rozne sprzety a nie wracac do poprzednich, wiec prosze jak nie znasz kogos sytuacji to sie nie smiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertosgd Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 No wiec 4200 prolinka i to 64 a nie 128 kosztuje 10 zl drozej od tego fx a, pozatym mialem juz w swojej histori 4200 i lubie testowac rozne sprzety a nie wracac do poprzednich, prosze jak nie znasz kogos sytuacji to sie nie smiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 No wiec 4200 prolinka i to 64 a nie 128 kosztuje 10 zl drozej od tego fx a, pozatym mialem juz w swojej histori 4200 i lubie testowac rozne sprzety a nie wracac do poprzednich, prosze jak nie znasz kogos sytuacji to sie nie smiej Ech stary - dałeś ciała - MEGA ROTFL !!!! widać że na grafikach to się g.... znasz ;) - i jeszcze próbujesz (nieudolnie) bronić swego zdania. GF 4ti 4200/64 MB (by MSI - taka jak moja) - można kupić za 399 zł - karta jest rewelacyjna - w tej chwili przegania fabryczne Ti 4400 (moja chodzi bez zająknięcia na CPU 310/MEM 610 - aktualnie 285/584) Wiesz po co te dodatkowe 64 MB montują na kartach ? np po to byś sobie odpalił 4xAA w rozdzielczości 1600x1200 (hie hie hie - i miał FPS na poziomie 3-5 klatek) - przydaje się również do tego by załadować b.duże tekstury (choć jak znajdziesz grę która je wykorzystuje - to zapomnij o graniu na FX 5200) cóż - już kupiłeś ...... twoja karta obsługuje DX 9 - ale jak będziesz chciał pograć na niej to chyba w rozdzielczości 640x480 .... ech... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertosgd Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 no coz podalem cene jaka jest w trojmiescie karty prolinka 4200 w najlepszym sklepie gral nie wiem gdzie ty widzxiales za 399, w kazdym razie rolfy to zwas wole swojego kompa z fx em niz biedne athloniki 1800 ktore probojecie wykrecac na wieksze, dzieki za podpowiedzi i big rolf for ju Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Hyhy, tak się składa że nasze biedne atlhloniki przeganiają Twojego =]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 no coz podalem cene jaka jest w trojmiescie karty prolinka 4200 w najlepszym sklepie gral nie wiem gdzie ty widzxiales za 399, w kazdym razie rolfy to zwas wole swojego kompa z fx em niz biedne athloniki 1800 ktore probojecie wykrecac na wieksze, dzieki za podpowiedzi i big rolf for jutak potrzebowales kasy, a masz AXP 2600+, zamiast kupic 1700+ i krecic jakbys mial farta to poszed by duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo wiecej niz 2600+ (o 200mhz FSB nie wspomne) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 powiem jedno....RRROOOTTTFFFLLL....koles jest niezly "wole mojego fxa niz wasze biedne athloniki" he,he,he,he....magia fx'a dziala jednak na niektorych..by lepiej kupil radeona 9000pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 no coz podalem cene jaka jest w trojmiescie karty prolinka 4200 w najlepszym sklepie gral nie wiem gdzie ty widzxiales za 399, w kazdym razie rolfy to zwas wole swojego kompa z fx em niz biedne athloniki 1800 ktore probojecie wykrecac na wieksze, dzieki za podpowiedzi i big rolf for ju Hie hie hie hie hie buchachachacha buchachacha AMIGO ;) Mega-Lama jesteś - a swoimi wypowiedziami wzbudzasz salwy konwulsyjnego śmiechu (za podkręconym 1700 - na magistrali 200, twój AXP 2600 będzie wąchał smród skarpetek ;) - nie mówiąc już o GF FX 5200 który nie dorasta do pięt GF 4 Ti 4200) i jeszcze coś piszesz o oszczędzaniu kasy ! po prostu ROTFL (radziłbym ci sprawdzić na google co ten "ROTFL" oznacza - bo jakoś nie bardzo sobie wyobrażam jak można wykonać polecenie "big rolf for ju") :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Oszczędność kasy poprzez zakup FX i to na dodatek Gainwarda, dobre :lol: Trzeba było kupić Ati 9100, albo już lepiej Rivę - to dopiero oszczędność :lol: Przyznaj się, pewnie ktoś Ci nawciskał kitu, że FX wymiata, a GF4 Ti to już przeżytek, nie mówiąc o ATi. Bo ATi to dopiero badziew. Stąd tłumaczenie oszczednością. Pewnie niedługo FX-y zaczną rządzić w hipermarketach. Celeron 2,4GHz, 256 RAM, GeForce FX, 40GB ... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 no coz podalem cene jaka jest w trojmiescie karty prolinka 4200 w najlepszym sklepie gral nie wiem gdzie ty widzxiales za 399, w kazdym razie rolfy to zwas wole swojego kompa z fx em niz biedne athloniki 1800 ktore probojecie wykrecac na wieksze, dzieki za podpowiedzi i big rolf for ju :lol: ROTFL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Pewnie niedługo FX-y zaczną rządzić w hipermarketach. Już rządzą... Super szybki wydajny procesor INTEL celeron 2,4 GHZ !!, 256 MB pamięci najnowszej generacji DDR, karta grafiki NVIDIA GEFORCE FX 5200 ze 128MB hiper szybkiej pamięci, karta w pełni obsługująca DIRECTX9.0, 120 GB dysk... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...