The_Structor Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 jak moge zbanowac ip uzytkownika w freesco ? tak zeby nie mial dostepu do netu... chodzi mi o wytlumaczenie krok po kroku, bo w ogole prawie sie na tym nie znam, z goy dziekuje, tS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 man ipfwadm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 heh man Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Co takiego zlego i strasznego w tym manie? Toz wszystkie napisane wedlug tego samego schematu. Poza tym zawsze sie mozna posilkowac google. Poza tym secundo osobiscie wolalbym zaufac stronie man niz komus na forum, kto niekoniecznie dobrze wie, co mowi ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 nie wiem czy wie, ale nie iwem co samo ipfwadm by mi dalo, skoro mowilem ze nie mam o tym pojecia ??? jak ktos ma zmaiar pisac na odwal sie to moze niech nie pisze ? man :P tam jest jakies stare jadro, ale mniej wiecej to ma byc cos takiego: ipfwadm -I -i reject -P tcp -S tutaj_ip_usera -D any/0 i_wpisujemy_port Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Ale o co Ci chodzi? Ja nic z tego nie rozumiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 ja zrobiłem tak zaloguj sie do serwera tam znajdzesz po lewej ban i wpisz l,192.168.0.2 - adres tego gocia pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...