jakac Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 spotkał sie ktoś z takim czymś http://members.chello.pl/j.jakacki/tvtool_825-setup.bmp pojawia mi sie to po 15 minutach TVtoola mam dobrze zarejestrowanego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Jesli masz "poprawnie" zarejestrowanego to nacisni Request Support, przeciez jesli zaplaciles to napewno Ci pomoga :> PS. Jest takie cos jak kompresja BMP-->JPG/GIF itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 nastepnym razem spakuje a z tym TVtoolem jest taki motyw że próbowałem różnych wersji i generatorów i zawsze ten sam motyw :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 nastepnym razem spakuje a z tym TVtoolem jest taki motyw że próbowałem różnych wersji i generatorów i zawsze ten sam motyw :D Widac nadzszedl czas na zakup tej jednej tylko wersji, dzialajacej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 nawet jesli odinstalujesz tv tool to zosaja klucze w rejestrzei nowa wersja z tego wlasnie korzysta, i wpisywanie "poprawnych" danych nie pomaga. Wykasuj recznie wpisy ze slowem "tvtool i tv tool", powinno pomoc. Choc tez nie zawsze. U mnie czasem to dziala czasem nie. Zawsze natomiast pomaga format :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 TVTool ma opcje clear registry, wyzeruje wtedy wszystkie swoje ustawienia na default. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 TVTool ma opcje clear registry, wyzeruje wtedy wszystkie swoje ustawienia na default.A ja ci mowie ze nie wyzeruje. Nie wierzysz, przeszukaj klucze w rejestrze! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 nawet jesli odinstalujesz tv tool to zosaja klucze w rejestrzei nowa wersja z tego wlasnie korzysta, i wpisywanie "poprawnych" danych nie pomaga. Wykasuj recznie wpisy ze slowem "tvtool i tv tool", powinno pomoc. Choc tez nie zawsze. U mnie czasem to dziala czasem nie. Zawsze natomiast pomaga format :D[/quote usune te rejestry i ponownie zainstaluje może to cos da Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...