hotkey Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Ostatnio dużo było postów, że nie chodzi USB na płytach KT7/KT7A/KT7-raid/KT7A-raid. U mnie też nic nie działało na Win98. Teraz mam od śakiś 2 godzin XP i wszystko chodzi miodzio(razem ze skanerem). Musiałem doinstalować stery Via 4in1 w wersji 4,38(szczeże mówiąc nie wiem czy działa bez nich, ale można próbować). Proc jest kręcony, cio widać w podpisie. Żegnam. Próbujcie, może pomoże(mam nadzieje) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bany7 Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Ja mam ABIT-a KT7A i USB chodzi mi i na Win 98SE i na Win XP bez problemu i bez wgrywania sterow od VIA , mam skaner HP ScanJet 3400 na USB i mysz i wszystko jest OK :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 jak cos sie chrzani z usb to zazwyczaj pomaga zmiana irq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Ja mam ABIT-a KT7A i USB chodzi mi i na Win 98SE i na Win XP bez problemu i bez wgrywania sterow od VIA , mam skaner HP ScanJet 3400 na USB i mysz i wszystko jest O U mnie też dawnej działało. Nawet nie pamiętam kiedy przestało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...