krawcu Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 jestem amatorem i prosze o pomoc- chce kupic athlona 2000+xp i plyte SOLTEK SL-NV400-64. jaka seria athlona tego jest najlepsza (moge kupic AIXIB 0334XPMW). Czy to się opłaca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Jak narazie najlepsza jest 0327. Ja mam coś koło 0334 i już tak ciekawie nie jest :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 jak wyzej mozesz jessxzce dodatkowo odblokowac 512 cacheu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 www.overclockers.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 jestem amatorem i prosze o pomoc- chce kupic athlona 2000+xp i plyte SOLTEK SL-NV400-64. jaka seria athlona tego jest najlepsza (moge kupic AIXIB 0334XPMW). Czy to się opłaca. oplaca sie, ta seria idzie na xp2600+ bez podnoszenia vcore (sprawdzilem doswiadczelnie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...