Skocz do zawartości
Maciell

Co kupic za bloczek na cpu+vga jakiej firmy?

Rekomendowane odpowiedzi

To ja mu nie mowie :panie idz pan kup gazety i poczytaj,poszukaj pan na forach internetowych. Tylko przedstawiam mu swoj asortyment

Ooo widzisz. To dokładnie tak, jak obecni tu, na forum przedstawiciele producenta. Przedstawiają SWÓJ asortyment.

Czy powiesz, jak klient przyjdzie po najlepszą płytę pod Athlona, że najlepszy jest model x czy y, ale Ty go nie masz?

u kumpla podkrecilismy procka bartona 2500 + czyli 1800 na 2800 Ghz 14x200

http://www.cpudatabase.com

To Twój qmpel ma 2 wynik na świecie na tym procu (ale przegrywa tylko o 10MHz - więc jak zmieni bloczek, to będzie najlepszy na świecie ;)

Ale mówisz, że 2500+ chodzi na ile MHz fabrycznie?? 1800? I jesteś reselcośtam?

poza tym mam 3 systemiki 98 se,xp i red hata 9

Po userze windy można się spodziewać takiej niefrasobliwości. Ale żeby linuksiarz pracował na koncie admina - to już zgroza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

maciel jesli ty byles juz na paru targach i dzialasz w branzy juz wiele lat to nie wiem jakim cudem, bo sadzac ze stylu i jakosci wypowiedzi to masz 15 lat, nie wiecej, moze podasz mi dokladnie w jakim sklepie/miescie pracujesz/jestes szefem, bo jakos ci nie wierze, mam nadzieje ze to tylko moja schizofrenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi