Maciell Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 taaa super nacisnelo mi sie wyslij i co ciach :-). O rhany chyba bede musial wprowadzic iso 9000 cos tam zeby mnie nie lapano na bledach na forach bo jeszcze bede pouczany non topera roftl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciell Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Uuuu grozby slowne. Az tak cie zdenerwowalem. No coz przykro mi ale kazdego nie mozna lubic. Proste no nie :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 To ja mu nie mowie :panie idz pan kup gazety i poczytaj,poszukaj pan na forach internetowych. Tylko przedstawiam mu swoj asortyment Ooo widzisz. To dokładnie tak, jak obecni tu, na forum przedstawiciele producenta. Przedstawiają SWÓJ asortyment. Czy powiesz, jak klient przyjdzie po najlepszą płytę pod Athlona, że najlepszy jest model x czy y, ale Ty go nie masz? u kumpla podkrecilismy procka bartona 2500 + czyli 1800 na 2800 Ghz 14x200 http://www.cpudatabase.com To Twój qmpel ma 2 wynik na świecie na tym procu (ale przegrywa tylko o 10MHz - więc jak zmieni bloczek, to będzie najlepszy na świecie ;) Ale mówisz, że 2500+ chodzi na ile MHz fabrycznie?? 1800? I jesteś reselcośtam? poza tym mam 3 systemiki 98 se,xp i red hata 9Po userze windy można się spodziewać takiej niefrasobliwości. Ale żeby linuksiarz pracował na koncie admina - to już zgroza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 maciel jesli ty byles juz na paru targach i dzialasz w branzy juz wiele lat to nie wiem jakim cudem, bo sadzac ze stylu i jakosci wypowiedzi to masz 15 lat, nie wiecej, moze podasz mi dokladnie w jakim sklepie/miescie pracujesz/jestes szefem, bo jakos ci nie wierze, mam nadzieje ze to tylko moja schizofrenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 hyhy ale zabawny gosc przynajmniej jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciell Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 wow masz 2xBarracudy. Znawca :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Czy tok dyskusji nie odbiega czasem znaczaco od tematu watku ?? Panowie, nie przeginajcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...