Popixs Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 cisza bo wstaje rano co weekend i jade (wlasnie teraz) go robic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ven0m Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 A jużmyślałem, że się coś wydarzyło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 A jużmyślałem, że się coś wydarzyło :)A ja juz myslałem że niedźwiedź zapadł w zimowy sen :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arbas Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 No niestety, WW D-teka nie rozni sie tylko dnem, ma pare innych "dronych" zmian, wiec zobaczymy jak sie bedzie sprawowal. Co do szlifowania to oczywiscie masz racje, ale po pierwsze trzeba miec zgode wlasciciela, co w sumie nie jest znowu takie trudne do pozyskania, ale druga sprawa to niedoskonalosc samego procesu szlifowania, co po uwzglednieniu faktu, ze robimy co robimy w kwestii polskiego chlodzenia wodnego bedzie dodatkowym argumentem na nie. No wiec zgode macie :) Teraz zalezy tylko od waszych checi. Swoja droga ciekawe jest jaka roznice mozna uzyskac "splaszczajac" blok. Co do cascade.... Mozna sprowadzic w sumie :) Tylko ze po kolejnych wakajach, bo tym razem planuje wybrac sie na platforme wiertnicza, wiec po powrocie bedzie troche kaski :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 i jak w koncu powstal ten test? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darth Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Będą te testy kiedyś?? 8) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mate76 Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 Wczoraj minął trzeci miesiąc od ogłoszenia światu chęci stworzenia tego testu... Trzeba to jakoś uczcić. Proponuję, żeby specjalnie z tej okazji panowie testujący napełnili układ szampanem :) Mateusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 Ja myślę ze Test ujrzy światło dzienne mniej więcej 2 dni po premierze Duke Nukem Forever :) Obstawiam 2017-11-05 Moderzy - nie bić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mate76 Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 Gdybym był producentem bloku to, gdyby się okazało, że jest bardziej wydajny od najmocniejszej konkurencji obwieściłbym te wyniki już na drugi dzień. To chyba oczywiste. Jeśli jednak na wyniki testu trzeba czekać nie wiadomo ile, to wniosek chyba się sam nasuwa. Mateusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 no tak, chyba ze jedno z zalozen jest bledne :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilek Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 a może test na drugi rok będzie więcej czasu na przygotowania :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...