-Yamroz- Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Wlasnie wie ktos z was gdzie mozna kupic jakis model (oprocz Codegena MS-2) w polsce (wawie?)? Szukam i wszedzie tylko ten codegen albo Enlight za 250 zl. Moze sa jakies tansze (<100zl) obudowy - najlepiej desktop. no... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimrod Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 na wgk widziałem śliczne modecomy, ale nie desktopy :( cena chyba mniej niż 200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 mialem ten sam problem, no i skonczylo sie na codegenie ms-2. w sumie niezla buda, a zasilka mimo iz tylko 200W, calkiem dobrze sie sprawuje i nawet napiecia trzyma (duron 600, zintegrowana grafika - ale na xp1.7+ tez hulało). w czasie kiedy kupowalem bylo kilka fajnych budek matx na allegro - ale dla mnie za drogie wtedy. poszukaj teraz, moze cosik fajnego znajdziesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Yamroz- Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 PYTANIE: Czy 200 Watowy zasilacz wystarczy do pociagniecia: 1. d 1100 2. Mobo asrock k7vm2 (kgrafiki, muzyki , lan zintegr) 3. dysk 80 gb 4. cd-rw Chodzi zeby bylo sstabilnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Luknij w moj podpis :) jedynie brak cd-rom'a Mam wlasnie ten Codegen Slim 200W i zadnych problemow z niestabilnoscia - czasami jedynie +3,3V lekko ponizej 3,2V na WGK wydzialem jeszcze niebieskie mATX Antec'a (stoisko ze budowami wystawionymi na stelazach, przy biurze gieldy) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Yamroz- Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 dzieki, zaraz wyruszam i jade kupic to bude. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...