ohmm Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 cze all, miałem dzis za zadanie rozdzielenie łącza na win98 - niby nic trudnego - kiedys to robilem :P ale .. no wlasnie jest pewne ale :| 1. pierwsze co zrobilem to konfiguracja HiS'a - łączy sie bez problemu :) 2. zainstalowalem coniektore protokoły - TCP/IP, NetBEUI, 3. w panelu sterowania w dodaj usun programy dodalem "udostepnianie polaczenia internetowego", w zainstalowanych skladnikach sieciowych doszło kilka "udostępnien protokołów" np. udostępnianie dla TCP/IP (karta sieciowa), usdostępnianie dla: Dial Up, udostępnianie dla: udostępnianie połączenia .. niestety teraz po połączeniu z netem nie chce mi sie otwierac zadna stronka :(( pisze tylko na pasku stanu: wyszukiwanie strony.. kiedy usunołem z zainstalowanych składników "udostępnianie dla: DialUp" to stronki sie normalnie otwierały ale inne kompy nadal nie miały połączenia (wczesniej tez nie miały ;)) dodam ze pozostałe kompy podpiete do sieci maja ustawione "automatycznie wykrywaj serwer proxy" wie ktos jak temu zaradzic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 nie mam teraz win98 wiec nie sprawdze, ale jesli masz mozliwość to zainstaluj program Wingate i nie powinno być problemów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 niebyl bym taki pewny czy ics ma dhcp.. i to jesce w 98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...