Maska19 Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 witam mam problem chce podkręcić karte na sterownikach i nie wiem jak to zrobić chce sie dowiedzieć jaki dać wpis i gdzie dokładnie (w rejestrze) prosze o pomoc !! Z góry dziękuje !! :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 proponuje malutka zabawke gforce tweak poza odblokowaniem oc tez w sterach oferuje sporo opcji konkretnego wpisu do rejestru nie znam zawse mialem gtweaka :-) Pozdro 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 witam mam problem chce podkręcić karte na sterownikach i nie wiem jak to zrobić chce sie dowiedzieć jaki dać wpis i gdzie dokładnie (w rejestrze)... coolbits http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=310...hlight=CoolBits Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 no i bedziesz musial dodac plik do systemu nvqtwk.dll czy jakos tak - ostatnio nvidia wywalila go ze swoich sterow - ja sobie wrzucam od jakichs starych dentek 6.xx :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...