k@rol Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 czesc, szukam szybkich serwerów na których mógłbym znaleść darmowe demka gierek. wiem, ze jest sporo stron, na przyklad z wp.pl można sciągać, ale trzeba dlugo czekać w kolejsce nawet 2-3 godziny. Ja szukam czegos szybszego. gry to nfs4 nfs5 i inne. a ze stron producentów ostatnio idą dłuuuuuuuuugo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 www.gamershell.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 jak znasz nazwe pliku to szukaj go na www.filemirrors.com jak znasz tylko nazwe dema to www.google.com ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Większość naprawdę szybkich jest płatna :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KABAN_ Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 spróbujcie na FTPie z nVidii tam jest kilka ciekawych demek ==>ftp://download.nvidia.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Ja ściągałem nie raz z tąd: http://www.3dgamers.com/ i szło całkiem nieźle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Atomówki, true...true... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 jest jeszcze www.gamesdomain.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Ja polecam ten :arrow: http://download.jucaushii.ro/index.php?dir...y=./files/demos szybko i sprawnie. Check it out :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...